دیاکو
جستجو
مشاوره رایگان:  0910 911 32 19
menu open menu close

سئو تصاویر وب‌سایت

همانطور که می‌دانید، استفاده از تصاویر به سایت رنگ تازه‌ای می‌دهد و بدون تصویر سایت شما یک سایت خشک و بدون روح خواهد بود. اگر تصاویر حجم بالایی داشته باشند، بر روی لود شدن سایت تاثیرگذار خواهد بود. بطوریکه طبق تحقیقاتی که صورت گرفته است، در صورت دیر لود شدن سایت «بیشتر از 5 ثانیه» از هر 4 کاربر 1 کاربر را از دست خواهید داد. بنابراین سعی کنید که تصاویر باکیفیت اما با حجم کم در سایت خود قرار دهید. با بخش وبلاگ سایت دیاکو همراه باشید.

 

نکاتی که باید در بهینه‌سازی تصاویر وب‌سایت از آنها استفاده کنید، عبارتند از:

  1. ویژگی"title": این ویژگی یکی از راه های افزایش سئوی سایت می باشد. تا حالا برای شما اتفاق افتاده است که موس خود را بر روی یک تصویر برده و کادری باز شود که در درون آن نام عکس قرار داده شده باشد.
  2. ویژگی "alt": کلمه "Alt" مخفف "Alternative Text" است و در واقع بیانگر این هستند که به خزنده‌ها کمک می‌کنند تا تصاویر را بفهمند. برای موتورهای جستجو تصاویر نامفهوم هستند. بنابراین باید این تصاویر را به آنها شناساند. با استفاده از ویژگی "alt" این امکان برای شما وجود دارد که آن تصویر را به روبات‌ها شناساند. در واقع کد alt یک راه عالی برای بهینه‌سازی موتورهای جستجو می‌باشد. مزیت دیگر ویژگی "alt" در مواقعی است که تصویر دیر لود می‌شود و با استفاده از کد بفهمید که آن تصویر چه چیزی بوده است.
  3. حجم تصاویر: از بخش‌های مهم برای بهینه‌سازی تصاویر برای سئو، حجم تصاویر است. استفاده از تصاویر سنگین باعث سنگین شدن سایت و دیر لود شدن آن می‌شود. سرعت سایت یکی از فاکتورهای مهم رتبه‌بندی در الگوریتم پاندا می‌باشد.
  4. ابعاد تصاویر: تنظیم ابعاد تصاویر دو مزیت عمده دارد، اول اینکه برای سئوی سایت مناسب است و دوم اینکه باعث بالا رفتن سرعت سایت می‌شود و نیازی نیست که مرورگر ابعاد تصاویر را تنظیم کند.
  5. فشرده‌سازی تصاویر: یکی از راه‌های کاهش حجم تصویر، فشرده‌سازی حجم آن است که تاثیر زیادی در بالا آمدن سایت شما دارد. شما این کار را می‌توانید با نرم افزارهای رایج نظیر فتوشاپ هم انجام دهید.
  6. فرمت‌های رایج: سعی کنید از فرمت های رایج تصاویر استفاده کنید، زیرا بسیاری از مرورگرها فرمت‌های رایج را پشتیبانی می‌کنند اما تضمینی برای استفاده از فرمت‌های غیر رایج و نمایش در مرورگرها وجود ندارد. توجه کنید که فرمت مورد نظر از فشرده‌سازی مناسبی برخوردار باشد. تصاویری با فرمت "jpg" و "png" حجم کمی دارند.
  7. تصویر را از سایت دیگر کپی نکنید: ممکن است سایت آدرس خود را تغییر داده و یا غیر فعال شود و در نتیجه دیگر عکس شما نمایش داده نخواهد شد و یا اینکه اگر مدیر سایت از "hotlink protection" استفاده کرده باشد آن تصویر فقط در سایت اصلی نمایش داده خواهد شد.
  8. نامگذاری تصاویر:  نامی انتخاب کنید که متناسب با تصویر شما باشد. نام پیش فرض تصاویر خود را تغییر داده و نام جدیدی برای آن بنویسید. این اصل به عنوان یکی از قوانین سئو شناخته  شده است و رعایت آن بر رتبه سایت شما نیز تأثیر دارد. در واقع این کار به مثابه انتخاب کلمات کلیدی برای سایت است. اگر قصد این را دارید تا از چند نام برای تصویر خود انتخاب کنید آنها را با خط فاصله از هم جدا کنید.
  9. لینک‌گذاری بر روی تصاویر: لینک گذاری تاثیر زیادی در افزایش رتبه سایت شما دارد. شما می‌توانید بر روی تصاویر خود به محتوای مرتبط سایت خود و حتی به سایت‌های دیگر لینک‌گذاری کنید. از نام‌های عمومی و معمولی استفاده نکنید، از نام‌های بلند استفاده نکنید، از تصاویر به عنوان لینک دسترسی مهم استفاده نکنید.

 

 

 

سایر مطالب وبلاگ دیاکو را نیز مطالعه کنید.

آخرین اخبار
تبلیغات براساس کلیک یا PPC
تبلیغات براساس کلیک یا PPC
گوگل پنالتی چیست!؟
گوگل پنالتی چیست!؟
اهمیت صفحه فرود
اهمیت صفحه فرود
استراتژی مناسب برای فروشگاه اینترنتی
استراتژی مناسب برای فروشگاه اینترنتی
اشتباهات رایج در بازاریابی محتوایی
اشتباهات رایج در بازاریابی محتوایی
کارهای اولیه برای سئو
کارهای اولیه برای سئو
راهکارهای افزایش تعامل با کاربران
راهکارهای افزایش تعامل با کاربران
اطمینان از سازگاری سایت با گوشی
اطمینان از سازگاری سایت با گوشی
یافتن اولین مشتری استارتاپ در شبکه‌های اجتماعی
یافتن اولین مشتری استارتاپ در شبکه‌های اجتماعی
12 روش سئو «بخش 2»
12 روش سئو «بخش 2»
ارسال رایگان چه تاثیری بر میزان فروش دارد؟!
ارسال رایگان چه تاثیری بر میزان فروش دارد؟!
12 روش سئو «بخش 1»
12 روش سئو «بخش 1»
0 view icon 645
اشتراک گذاری:
social link social link social link social link
back to top
بیشتر بخوانید

جزئیات بیشتر

ارسال رایگان چه تاثی...

جزئیات بیشتر

تبلیغات اینترنتی مزه...

جزئیات بیشتر

نحوه‌ی عملکرد بازاری...

جزئیات بیشتر

آشنایی با تکنیک‌های ...