دیاکو
جستجو
مشاوره رایگان:  0910 911 32 19
menu open menu close

سئوکار حرفه‌ای چه ویژگی‌هایی دارد؟!

برای دیده شدن در دنیای مجازی و  رقابت در فضای اینترنت، نیاز دارید تا سایت خود را سئو کنید. سئو شامل دو بخش فعالیت می‌شود: فعالیت‌هایی که بر اساس توصیه‌های گوگل انجام می‌شود و طبق راهنما و توصیه‌هایی که گوگل انجام داده است باعث بهبود رتبه سایت در گوگل خواهد شد که «سئو کلاه سفید» نام دارد و سایر فعالیت‌هایی که به اصلاح به آنها «سئو کلاه سیاه» می‌گوییم و برخلاف توصیه‌های گوگل به صورت غیر مجاز، اسپم و مصنوعی برای بهبود رتبه صورت می‌پذیرد. با بخش وبلاگ سایت دیاکو همراه باشید.

 

ویژگی‌های سئوکار خوب

یک سئوکار خوب باید دارای ویژگی‌های زیر باشد:

  1. انجام توصیه‌های گوگل و فعالیت سئو سفید: سئوکار حرفه‌ای، شخصی است که بر اساس توصیه‌های گوگل، خدمات سئو را انجام دهد و از روش‌های خلاف قواعد گوگل استفاده نکند. افرادی که اینگونه عمل می‌کنند، دید درازمدت به پروژه سئو دارند و برای مشتری توضیح می‌دهند که سئو یک فرآیند درازمدت و طولانی است و در کوتاه مدت نمی‌توان نتیجه مناسب و حرفه‌ای کسب کرد. برخلاف این افراد، سئوکارهایی که به روش‌های سیاه عمل می کنند، دید درازمدت به موضوع ندارند و پس از اینکه رتبه در گوگل کسب شود همکاری درازمدتی با مشتری ندارند، به این خاطر که ممکن است در آینده سایت مشتری از طرف گوگل اسپم شود. بنابراین یک سئو کار خوب و حرفه‌ای باید به گونه‌ای عمل کند که همواره منافع درست و درازمدت مشتری را در نظر بگیرد و بر همان اساس بتواند برنامه‌ریزی کند و استراتژی سئو مشخص نماید.
  2. انتخاب کلمات کلیدی مناسب و مرتبط: از دیگر ویژگی‌های یک سئوکار خوب می‌توان به نحوه انتخاب کلمات کلیدی اشاره کرد. سئو کار خوب شخصی است که وابسته به تعداد محدودی کلمات کلیدی نیست و با انجام فعالیت‌های مناسب در داخل سایت باعث می‌شود که یک سایت در کلمات کلیدی مختلف و معتبر در زمینه کاری خود، رتبه خوبی را کسب کند، به نحوی که آن سایت در ازای سرچ کلماتی که مخاطب هدف را به سمت آن هدایت می کند موفق است و نهایتا باعث افزایش بازدید هدفمند سایت شود. یک سئوکار حرفه‌ای، همواره کلمات کلیدی جدیدی را استخراج می‌کند تا از طریق آنها بتواند فروش سایت را افزایش دهد و افراد بیشتری را به سمت سایت شما هدایت نماید.
  3. تاکید بر روی تولید محتوای مناسب و مفید: ویژگی دیگری که سئو کارهای موفق و خوب به آن تاکید دارند، محتوای سایت است. محتوا علاوه بر اینکه از دید موتورهای جستجو اهمیت بالایی دارد از نظر کاربر هم حائز اهمیت است. محتوای خوب باعث می‌شود که سایت بتواند بازدیدکنندگان مستقیم و مناسبی را برای خود داشته باشد و افراد بیشتری به طور مستقیم به سایت مراجعه کنند. ایجاد چنین اتفاقی در دراز مدت باعث برندسازی و پیشرفت یک سایت اینترنتی خواهد شد. سایتی موفق است که بتواند مخاطب را جذب نماید، یک سئو کار حرفه‌ای به محتوا ارزش زیادی می دهد و به خوبی می‌داند که بالا آمدن در گوگل به تنهایی کمکی به افزایش فروش مشتری نخواهد کرد و برای مشتریان ارزش ایجاد نمی‌کند، بنابراین علاوه بر اینکه تمرکز خود را برای بهبود رتبه سایت در گوگل می‌گذارد، به نگهداری کاربر بر روی سایت و تبدیل کاربر به خریدار هم اهمیت می‌دهد.
  4. فدا نکردن تجربه کاربری و راحتی کاربر: یک سئو کار حرفه‌ای هرگز تجربه کاربری و سادگی را فدای سئو نخواهد کرد. باید دقت کرد که سئو همه چیز نیست، یک سایت برای موفقیت به عوامل زیادی نیاز دارد و راحتی کاربر و سادگی و سهولت کارکرد از مهمترین آنها هستند و هرگز نباید آنها را فدای سئو کرد. درست است که سئو باعث می‌شود بازدید هدفمند سایت افزایش یابد اما نداشتن تجربه کاربری مناسب و محتوای خوب باعث خواهد شد که نتیجه‌ای از این افزایش بازدید نگیرید.
  5. بروز بودن و تطابق با روش‌های روز و الگوریتم‌های جدید گوگل: سئوکار حرفه‌ای علاوه بر فعالیت بر روی پارامترهای سئو داخلی و سئو خارجی، همواره با تحلیل بازار و در نظر گرفتن الگوریتم‌های جدید گوگل، خود را بروز می‌کند و با توجه به اینکه سئو یک رقابت میان شما و همکاران‌تان در گوگل است، با تحلیل رقبا و شرایط بازار «درخواست‌ها و نیازهای کاربران» همواره این شرایط در حال تغییر است، زیرا الگوریتم‌های گوگل تغییر می‌کنند، رقبای شما در حال تغییر هستند، شرایط بازار و نیازهای مشتری تغییر می‌کند. سئوکار خوب به صورت درازمدت و تمام وقت بر روی پروژه مشتریان خود کار می‌کند و فعالیت خود را زمانی که یک پروژه به نتیجه رسید، متوقف نخواهد کرد. سئوی حرفه‌ای و با قدرت بر اساس فعالیت درازمدت و با شناخت ویژگی‌های مخاطب بدست می‌آید و شرکتی در زمینه سئو موفق خواهد بود که در درجه اول تمرکز خود را بر روی بهبود سایت از نظر سئو داخلی یعنی ساختار و طراحی سایت و محتوای آن قرار دهد و سپس به فکر سئو خارجی و تبلیغات خارجی برای سایت باشد.
  6. یادگیری مداوم: یکی از مهمترین کارهایی که به صورت روزانه باید در برنامه کاری یک سئوکار باشد یادگیری مداوم سئو است. باید از منابع معتبر جهت یادگیری سئو استفاده شود. سایت‌های مرجعی مثل وبلاگ سایت "MOZ" یا سایت "backlinko" و… منابع معتبری هستند که هر سئوکاری در دنیا روزانه به آن‌ها سری می‌زند و از مقالات مفید آن‌ها بهره می‌برد. مزیت بزرگ این سایت‌ها این است که تحلیل‌ها و بررسی‌هایی که متخصصین سئو انجام داده‌اند را از منتشر می کنند. ویدئوهای یوتیوب در مورد سئو نیز بسیار عالی و مفید هستند. یک سئوکار حرفه‌ای باید اطلاعات خود در زمینه سئو را به روز نگه دارد و روزانه یک الی دو ساعت در مورد سئو مطالعه کند. تکنیک‌های سئو هر روز در حال تغییر هستند و به همین دلیل، یک سئوکار همیشه باید به جدیدترین روش‌ها و تکنیک‌های سئو آگاه باشد.
  7. پیاده‌سازی تکنیک‌های مختلف و بررسی نتایج: یادگیری سئو تنها از طریق مطالعه یا مشاهده امکان‌پذیر نخواهد بود و سئوکار باید شخصا روش‌های مختلف را پیاده‌سازی و تجربه کند. تکنیک‌های بسیاری برای بهبود سئو سایت وجود دارد که هر کدام از تکنیک‌ها روی سایت‌های مختلف، نتایج متفاوت نشان خواهند داد. بنابراین سئوکار باید تکنیک‌های مختلف را روی سایت‌های مختلف، اجرا کند و نتایج حاصل را بررسی کند.
  8. تسلط بر ابزارهای مورد نیاز در سئو: یک سئوکار حرفه‌ای باید بر ابزارهای رایج و پر کاربرد سئو تسلط داشته باشد و استفاده از آن‌ها را یاد بگیرد و از آن‌ها در پروژه‌های خود بهره ببرد. دو ابزار بسیار مفید و پرکاربرد در سئو عبارتند ا ز گوگل وبمستر تولز "google webmaster tools" و گوگل آنالیتیکس "google analytics". به طور مثال یک سئوکار حرفه‌ای باید بداند خطاهای ایجاد شده در گوگل وبمستر تولز را چگونه می توان برطرف کرد یا اینکه تحلیل رفتار کاربران سایت از طریق آنالیتیکس به چه صورت است. گوگل آنالیتیکس یک ابزار حرفه‌ای است که هر سئو کاری می‌تواند از آن در جهت افزایش رتبه سایت خود در گوگل استفاده کند.
  9. تحلیل و بررسی رقبا: یک سئوکار خوب باید بتواند رقبای اصلی سایت مورد نظرش را پیدا کرده و آن‌ها را مورد بررسی قرار دهد. بعضی‌ها بررسی رقبا را تنها به بک لینک‌های سایت رقبا محدود می‌کنند، در صورتی که بررسی و تحلیل رقبا، مفهوم بسیار گسترده‌تری دارد. به طور مثال، یک سئوکار باید بداند رقبا در چه کلمات کلیدی رتبه بالا دارند و چه اقداماتی باید انجام شود تا در نتایج جستجو به آن‌ها برسد. برای بررسی بک لینک‌های رقبا می‌توان از ابزارهایی مانند سایت "ahrefs" استفاده کرد. همچنین سایت "moz" نیز میزان اسپم اسکور و دامین آتوریتی و پیج آتوریتی لینک‌ها را مشخص می‌کند. هر بک لینکی که اسپم اسکور پایینی داشت و آتوریتی دامین آن بالا بود و فالو هم بود قطعا بسیار مفید است. با استفاده از ابزارهایی مانند "similarweb" تعداد ورودی‌های سایت رقبا را می‌توان بررسی کرد. سئوکار از این طریق می‌تواند متوجه شود که ترافیک ورودی سایت رقبا از طریق گوگل بیشتر است یا بازدید مستقیم و یا بازدید واسطه‌ای. برای سئوکار حرفه‌ای مهم است که بداند ترافیک سایت رقبا بیشتر از طریق کجا تامین می‌شود. به طور مثال، اگر بیشتر ترافیک رقبا از طریق گوگل باشد مشخص می‌شود روی کلمات و عبارات مهم و ارزشمندی کار کرده‌اند. یک سئوکار خوب با تحلیل و بررسی رقبا می‌تواند نقاط ضعف آن‌ها را بیابد و از این طریق در جهت بهبود سئو سایت خود، آن نقاط ضعف را تقویت کند. اگر یک سئوکار نتواند رقبای سایت خود را به خوبی بررسی کند و از بررسی‌های انجام شده به سود خود بهره ببرد، هیچ وقت نمی‌تواند یک سئو کار حرفه‌ای شود.
  10. داشتن استراتژی در سئو: داشتن استراتژی در سئو لازمه هر سئوکار حرفه‌ای است. اگر یک سئوکار استراتژی نداشته باشد نمی‌تواند موفق شود. سئو یعنی انتخاب هوشمندانه کلمات کلیدی. این یک استراتژی فوق‌العاده در سئو است. سئو یعنی چه کار کنیم تا مخاطبان هدفمندتر بیشتری جذب کنیم؟ سئوکار می‌تواند با تحلیل و بررسی رقبا به استراتژی سئو دست یابد. به طور مثال اگر یکی از رقبا روی تولید محتوای سایت خود، ضعیف عمل کرده است، تولید محتوای هدفمند می‌تواند یک استراتژی خوب در سئو باشد. هر ایده‌ای که به بهبود سئو سایت کمک کند، می‌تواند یک استراتژی خوب باشد. امروزه اکثر سئوکارهای حرفه‌ای استراتژی خود را بر پایه تولید محتوای اختصاصی بنا می‌کنند. استفاده از عناوین خاص در نوشتن مقالات هم می‌تواند یک استراتژی خوب سئو به حساب بیاید.
  11. داشتن صبر در مشاهده نتایج: یک سئوکار حرفه‌ای باید صبور باشد تا بتواند نتایج واقعی را مشاهده کند. سئو یک فرآیند زمان‌بر است و حداقل برای دیدن نتیجه واقعی به سه الی شش ماه زمان نیاز دارد. به طورمثال، یک سئوکار نباید انتظار داشته باشد، پس از مدت کوتاهی از ساخت بک لینک، رتبه واقعی‌اش در گوگل به صورت چشمگیری تغییر کند و بهبود یابد. بلکه باید مدت‌ها صبر کند تا رتبه واقعی‌اش را در گوگل ببیند. ممکن است صفحه‌ای از سایت در ماه عسل گوگل رتبه خوبی کسب کند و پس از چند روز از نتایج گوگل ناپدید شود یا ممکن است به دلیل رقص گوگل، سایت پس از چند روز جایگاه خوب، رتبه خوب خود را از دست بدهد، یا حتی ممکن است سایت برای مدتی از طرف گوگل پنالتی شده باشد. بنابراین باید صبر داشت تا جایگاه واقعی رتبه سایت درگوگل مشخص شود.

 

 

 

سایر مطالب مرتبط با وب‌سایت تخصصی، وب‌سایت فروشگاهی، وب‌سایت گردشگری، سئو و تولید محتوا و نرم‌افزارهای اختصاصی را در وبلاگ و سایت دیاکو مطالعه کنید.

آخرین اخبار
تبلیغات براساس کلیک یا PPC
تبلیغات براساس کلیک یا PPC
گوگل پنالتی چیست!؟
گوگل پنالتی چیست!؟
اهمیت صفحه فرود
اهمیت صفحه فرود
استراتژی مناسب برای فروشگاه اینترنتی
استراتژی مناسب برای فروشگاه اینترنتی
اشتباهات رایج در بازاریابی محتوایی
اشتباهات رایج در بازاریابی محتوایی
کارهای اولیه برای سئو
کارهای اولیه برای سئو
راهکارهای افزایش تعامل با کاربران
راهکارهای افزایش تعامل با کاربران
اطمینان از سازگاری سایت با گوشی
اطمینان از سازگاری سایت با گوشی
یافتن اولین مشتری استارتاپ در شبکه‌های اجتماعی
یافتن اولین مشتری استارتاپ در شبکه‌های اجتماعی
12 روش سئو «بخش 2»
12 روش سئو «بخش 2»
ارسال رایگان چه تاثیری بر میزان فروش دارد؟!
ارسال رایگان چه تاثیری بر میزان فروش دارد؟!
12 روش سئو «بخش 1»
12 روش سئو «بخش 1»
0 view icon 581
اشتراک گذاری:
social link social link social link social link
back to top
بیشتر بخوانید

جزئیات بیشتر

اهمیت لینک‌سازی داخل...

جزئیات بیشتر

ارسال رایگان چه تاثی...

جزئیات بیشتر

چگونه مطالعه‌ای مفید...

جزئیات بیشتر

CSS3 همدم جاوااسکریپ...