راز موفقیت یک فروشگاه اینترنتی
بهترین راز نهفته در هر هدفی، جسارت انجام، صبوری، بردباری و حرکت به سمت آن است. مابقی فرآیندها به خوبی انجام میگیرد. در این مقاله سعی میکنیم رازهای موفقیت یک فروشگاه اینترنتی را برای شما بازگو کنیم تا علت شکست و موفقیت این نوع کسب و کار برای شما هویدا شود. با بخش وبلاگ سایت دیاکو همراه باشید.
- به مشتریان خود حس اطمینان دهید: به طور معمول در فضای واقعی شما از مرکزی خرید میکنید که از خدمات آن از هر لحاظ اطمینان کسب کردهاید، این اطمینان به واسطه پرسیدن از رضایت مشتریان سابق است، از راهنمایی یک دوست و همچنین از یک آگهی معتبر و... . اما در فضای مجازی واقعا دنیا تعریف دیگری دارد، مخاطبان بسیار هوشمند شدهاند و به راحتی اعتماد نمیکنند. ضمانت تعویض کالا، نماد اعتماد الکترونیکی، گواهینامههای حسن انجام کار، نظر مشتریان، نمونه کارها و قراردادن رزومه خودتان و سابقه کاری، اطلاعات دقیق تماس و... همه و همه درایجاد یک اعتماد فی ما بین شما و مشتری بسیار حائز اهمیت میباشد.
- اطلاعات کامل محصول: دقت کنید ویترین نمایش محصول وخدمت شما بسیار مهم است. در یک فضایی قرار دارید که اطلاعات تکمیلی محصول شما در درجه اول، مهمترین پارامترخرید یک مشتری از شماست. وقتی لباس کودک میفروشید، فقط سایز آن را نزنید، بلکه تصاویری با اشل مناسب و جدول اندازهبندی هم از تصویر قرار دهید.
- نظر مشتریان: موفقترین وب سایتهای فروش، صفحاتی هستند که مشتریان به راحتی نظریات خود را اعمال میکنند و تجربه خود را از بد یا خوب بودن محصولات اعلام میکنند. این یعنی شفافسازی در فروش.
- سیستم مقایسه: وقتی شما محصولات متفاوتی دارید، از سیستم مقایسه استفاده کنید. انتخاب برای مشتری بسیار راحتتر خواهد بود زمانیکه در تصمیم خود تردید دارد.
- تخفیف و جایزه: در نظر داشته باشید که دادن تخفیف به مشتری حس خوبی به او میدهد .این تخفیفات میتواند در قالب فستیوال خرید یا حراجیهای فصلی صورت بگیرد.
- اطلاعرسانی درست: از مشتریان و مخاطبانی که به سایت شما مراجعه میکنند اطلاعات تکمیلی درخواست کنید. مانند ایمیل یا شماره تماس که اطلاع رسانیهای فروشگاه خود را از آن طریق انجام دهید.
- کالاهای خاص: در فضای مجازی کالاهایی که کمیاب هستند بیشترین فروش را دارند. به دلیل اینکه ممکن است در نقاط دوردست این کالاها وجود نداشته باشد.
- پیگیری مرسوله: همیشه به مشتری اطمینان دهید که پیگیر امور فروش هستید. فضایی را در قالب پنل کاربر یا پیامک به مشتری اختصاص دهید تا او بداند خریدی که انجام داده است را چه زمانی تحویل خواهد گرفت.
- اصل سادگی و کاربرپسند: در طراحی وب سایت فروشگاهی خود دقت فرمایید تا مشتری به راحتی محصول خود را انتخاب و بتواند خرید کند. او را سردرگم نکنید. دستهبندیهای محصولات را مرتب کنید، قابلیت جستجو را قرار دهید.
- مشتریان وفادار: دنیای مجازی فضای سختی برای رقابت است و هر مشتری برای شما نعمت بزرگی است. سعی کنید مشتریان وفادار پیدا کنید و حواستان به مشتریان وفادار باشد. قسمتی برای خدمات به آنها قرار دهید، مانند کلوپ مشریان یا باشگاه مشتریان وفادار.
- تبلیغات را فراموش نکنید: اگر در فضای مجازی فعالیت میکنید، در همان فضا به دنبال مشتری باشید. هدفگذاری کنید و تبلیغات بنری، بازاریابی اینترنتی، شبکههای اجتماعی، ایمیل مارکتینگ و... را در برنامههای فروش خود قرار دهید.
سایر مطالب مرتبط با وبسایت تخصصی، وبسایت فروشگاهی، وبسایت گردشگری، سئو و تولید محتوا و نرمافزارهای اختصاصی را در وبلاگ و سایت دیاکو مطالعه کنید.












