دیاکو
جستجو
مشاوره رایگان:  0910 911 32 19
menu open menu close

ارتباط با مشتریان از طریق وب‌سایت

روش‌ها و نکاتی را در این مقاله بیان خواهیم کرد که وب‌سایت شما را از حالت سکون نجات خواهد داد. شاید این موارد جرقه‌ای باشد در ذهن شما برای اینکه تصمیم بگیرید ارتباط وب‌سایت خود را با مشتریان افزایش دهید. ما تصور می‌کنیم شما در حال حاضر صاحب وب‌سایتی هستید که کسب و کار خود را در آن منتشر کردید و مایل هستید خود را به دیگران معرفی کنید. با بخش وبلاگ سایت دیاکو همراه باشید.

 

  1. ظهور خلاقانه: وقتی کاربران وارد یک سایت می‌شوند، باید نقطه‌ای خیره کننده در ذهن آنها نقش ببنند که آن صفحه را نبنند یا سراغ صفحه دیگری نروند. باید طراحی وب‌سایت شما جلب توجه کند، طرحی زیبا داشته باشد. به گرافیک اولیه وب‌سایت خود توجه کنید.
  2. نظم و ارتباطات: زمانی که کاربر وارد سایتی می‌شود، نباید زیاد به دنبال مقصد بگردد. مسیر را برای کاربر راحت کنید و بدانید مثلا یک کاربر برای ارتباط با شما نباید سایت را زیر و رو کند، بلکه به صورت شفاف پل ارتباطی شما و کاربر باید واضح و کوتاه و مشخص باشد.
  3. لینک‌های بدون سرمقصد: بدترین اتفاق می‌تواند این باشد که دگمه‌ای را در سایت خود قرار دهید، ولی لینک مشخصی نداشته باشد و عملا بدون کاربرد باشد. مثلا روی صفحه محصولات ویژه کلیک می‌کنید اما هیچ اتفاقی نمی‌افتد. حس بد و اعتبار کمی را برای شما در مخاطب بوجود می‌آورد.
  4. شفاف‌سازی: در توضیحات محصولات و خدمات خود شفاف‌سازی کنید. سعی کنید تمامی اطلاعات صادقانه باشد و به دور از هرگونه بزرگنمایی آن را ارائه دهید. مثلا اگر فروش یک کیف را دارید، عکسی واقعی از محصول خود با مشخصات، مقیاس و جنس قرار دهید نه عکسی مشابه.
  5. بازاریابی محتوایی: متناسب با محصول و خدماتی که دارید، تولید محتوای مناسب داشته باشید. این کار باعث می‌شود در جستجوها، پیش چشم مشتری بیایید. بازاریابی محتوا یکی از روش‌های نوین بازاریابی در دنیای امروز محسوب می‌شود و با تولید محتوای مناسب برای کاربران می‌توانید اعتماد آنها را به سمت خود جلب نمایید و برند خود را تثبیت کنید.
  6. تعاملات تشویقی و تخفیفی: بسیاری از وب‌سایت‌های فروش، برای مشتریان خود تخفیف و پاداش قرار می‌دهند. این کار می‌تواند در خرید اول اتفاق بیفتد یا روش‌های دیگری داشته باشد، اما مطمئنا هر عامل تشویقی می‌تواند به فروش شما کمک زیادی کند. سعی کنید از عواملی برای تشویق و تخفیف استفاده نمایید که با مخاطب شما همخوانی دارد.
  7. اطلاعات مخاطب: همیشه اطلاعات افرادی که وارد وب‌سایت شما می‌شوند را بگیرید و حفظ کنید. مانند ایمیل یا شماره تماس. فستیوال‌ها و اطلاعیه‌ها را به آنها بفرستید و با آنها ارتباط مستمر برقرار نمایید.
  8. شبکه‌های اجتماعی: از شبکه‌های اجتماعی برای ارتباط و تعامل با مشتریان طبق اصول خاصی استفاده کنید و آنها را به وب‌سات خود هدایت کنید.
  9. مشاوره دهید: برای محصول و خدمت خود همیشه به مشتری اینترنتی امکان مشاوره دهید و این قسمت را به صورت واضح در دید مشتری و کاربران قرار دهید تا احساس خوشایندی داشته باشند و با شما ارتباط برقرار کنند و سعی کنید همواره پاسخ‌ها را به موقع بدهید.
  10. ایجاد عکس‌العمل در مشتری: هر صفحه‌ای که تولید می‌کنید و برای آن زحمت می‌کشید، آن را همان طور بدون کاربرد منتشر نکنید. مثلا اگر در حال معرفی محصولات هستید، ما بین آن یک محصول ویژه را با تخفیف لینک دهید تا کاربر عکس‌العمل نشان دهد و روی آن کلیک کند، این کار شاید باعث خرید شود.

 

 

 

 

سایر مطالب مرتبط با وب‌سایت تخصصی، وب‌سایت فروشگاهی، وب‌سایت گردشگری، سئو و تولید محتوا و نرم‌افزارهای اختصاصی را در وبلاگ و سایت دیاکو مطالعه کنید.

آخرین اخبار
تبلیغات براساس کلیک یا PPC
تبلیغات براساس کلیک یا PPC
گوگل پنالتی چیست!؟
گوگل پنالتی چیست!؟
اهمیت صفحه فرود
اهمیت صفحه فرود
استراتژی مناسب برای فروشگاه اینترنتی
استراتژی مناسب برای فروشگاه اینترنتی
اشتباهات رایج در بازاریابی محتوایی
اشتباهات رایج در بازاریابی محتوایی
کارهای اولیه برای سئو
کارهای اولیه برای سئو
راهکارهای افزایش تعامل با کاربران
راهکارهای افزایش تعامل با کاربران
اطمینان از سازگاری سایت با گوشی
اطمینان از سازگاری سایت با گوشی
یافتن اولین مشتری استارتاپ در شبکه‌های اجتماعی
یافتن اولین مشتری استارتاپ در شبکه‌های اجتماعی
12 روش سئو «بخش 2»
12 روش سئو «بخش 2»
ارسال رایگان چه تاثیری بر میزان فروش دارد؟!
ارسال رایگان چه تاثیری بر میزان فروش دارد؟!
12 روش سئو «بخش 1»
12 روش سئو «بخش 1»
0 view icon 778
اشتراک گذاری:
social link social link social link social link
back to top
بیشتر بخوانید

جزئیات بیشتر

سئو تصاویر وب‌سایت

جزئیات بیشتر

سئو و ارتقای رتبه سا...

جزئیات بیشتر

گرافیک چیست؟

جزئیات بیشتر

آشنایی با روش‌های سئ...