دیاکو
جستجو
مشاوره رایگان:  0910 911 32 19
menu open menu close

عوامل ضروری برای برندسازی در شبکه‌های اجتماعی

همانطور که می‌دانید، در فضای آنلاین ما با واژه وب‌برندینگ مواجه هستیم. وب‌برندینگ یعنی به‌ کارگیری اصول و روش‌هایی در دنیای وب به عنوان یک رسانه به دنبال ایجاد جایگاهی برای یک نام تجاری یا برند در بازار است. روش‌های متفاوتی برای این کار وجود دارد، اما ما به عنوان تاکید روی شبکه‌های مجازی و اجتماعی تاکید داریم، به دلیل اینکه مخاطب را در آن جا می‌توانیم حس کنیم و زمانی که مخاطب را در این شبکه‌ها جذب کنیم، می‌توانیم از طریق همان مخاطب به صورت ویروسی برند خود را منتشر کنیم. با بخش وبلاگ سایت دیاکو همراه باشید.

 

برند سازی توسط شبکه‌های اجتماعی

عوامل ضروری برای برند سازی توسط شبکه های اجتماعی به شرح زیر است:

  1. تعیین بازار هدف: باید اول مشخص کنید که می‌خواهید چه کسانی شما را ببینند. مثلا اگر کار شما فروش کفش است باید برای خود مشخص کنید چه کالایی دارید و به چه گروهی می‌خواهید عرضه کنید.مثلا کودک، جوانان، فرهنگیان و... براساس همین طبقه‌بندی می‌توانید تعیین کنید بازار هدف شما چه کسانی هستند.
  2. شبکه‌های مناسب کار شما: باید بدانید این افراد کجا هستند و چگونه آنها را پیدا کنید. مثلا در مثال کسب و کار فروش کفش، در صورتی که محصولات شما مناسب کار کودک است باید سراغ جاهایی بروید که مادران در آنها هستند، مانند سایت‌های بچه‌داری و سایت‌های اطلاعات دوره بارداری و... . سپس شبکه‌های اجتماعی که از طریق همین سایت‌ها وجود دارند را پیدا کنید و دقیقا روی مخاطب خود انگشت بگذارید. این یک مثال برای نزدیک شدن مساله به ذهن شما بود. شبکه‌های زیادی هستند که می‌توانید در آنها برای کسب و کارتان صفحه‌ای راه‌اندازی کنید مانند فیس‌بوک، لینکدین، گوگل پلاس، اینستاگرام، تلگرام و... که هر کدام به اقتضای کار و فعالیت شما می‌تواند موثر باشد و کاربران زیادی دارند.
  3. ایجاد علاقه محتوای جذاب: باید مخاطب را علاقه‌مند به دنبال کردن صفحه اجتماعی خود بکنید. یکی از این روش‌ها، تولید محتوای جذاب است که می‌تواند در مخاطب ایجاد علاقه و پیگیری کند. باید در پست گذاشتن خود این موارد را رعایت کنید: کوتاه و مختصر باشد، خلاقیت در ارائه داشته باشد، پست‌ها بصورت تصویری موثرتر هستند، زمانبندی برای پست‌ها و انتشار آن و  پست‌های ویدئویی کوتاه. در صورتی که پست‌های شما شامل این موارد باشد، مخاطبین پست‌های شما را بصورت ویروسی در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌کنند و همین باعث محبوبیت و افزایش مخاطبین شما می‌شود.
  4. ایجاد انگیزه و تعامل با مخاطب: مخاطب شبکه‌های اجتماعی باید شما را حس کند و اگر بتوانید تعاملی ایجاد کنید که مخاطب یک سر آن باشد. این باعث می‌شود تا برند شما دهن به دهن بچرخد و قطعا هم شما همین را می‌خواهید در وب و فضای مجازی ما به توجه مخاطب نیاز داریم. برای این که مخاطب حالت مشارکتی در برندسازی شما به خود بگیرد باید کمی خلاقانه عمل کنید. مثلا مسابقاتی را طرح کنید تا اعضای صفحات اجتماعی شما در آن شرکت کنند، یا فراخوانی دهید و در قبال آن پاداشی به مخاطب دهید. در این مورد کمی باید خلاقانه و غیر تکراری عمل کنید.
  5. تبلیغات محسوس: در صفحات خود وقتی پستی را به اشتراک می‌گذارید، مدام تبلیغ شما نباشد. وقتی مخاطب حس کند که این پست صرفا تبلیغ است از آن عبور می‌کند و تمایلی به اشتراگ‌گذاری آن ندارد. شما می‌توانید از لوگو و نام تجاری خود در عنوان پست مرتبط بصورت کوچک و غیر مزاحم در دید راس استفاده کنید. این را بدانید این کار سبب می‌شود که بصورت معقول در ذهن مخاطب ماندگار شوید.
  6. استفاده از ضروریات اولیه: در پست‌های خود حتما از هشتگ‌ها و نام تجاری و فعالیت خود استفاده کنید. با این عمل در جستجوی شبکه‌های اجتماعی به افراد نشان داده می‌شوید و می‌توانید فالور جمع کنید. در نظر داشته باشید که فالور جمع کردن خود قسمتی از این مساله است و حفظ فالورها قسمت دیگری که بسیار مورد اهمیت است. اگر شما برنامه‌ریزی مشخص و مناسبی برای تولید محتوا نداشته باشید، نمی‌توانید فالوورهای خود را حفظ کنید و در این صورت هرگونه تبلیغ یا برنامه‌ریزی که برای معرفی خود به دیگران انجام می‌دهید بازدهی پایینی خواهد داشت و ممکن است با شکست مواجه شود.

 

 

 

سایر مطالب مرتبط با وب‌سایت تخصصی، وب‌سایت فروشگاهی، وب‌سایت گردشگری، سئو و تولید محتوا و نرم‌افزارهای اختصاصی را در وبلاگ و سایت دیاکو مطالعه کنید.

آخرین اخبار
تبلیغات براساس کلیک یا PPC
تبلیغات براساس کلیک یا PPC
گوگل پنالتی چیست!؟
گوگل پنالتی چیست!؟
اهمیت صفحه فرود
اهمیت صفحه فرود
استراتژی مناسب برای فروشگاه اینترنتی
استراتژی مناسب برای فروشگاه اینترنتی
اشتباهات رایج در بازاریابی محتوایی
اشتباهات رایج در بازاریابی محتوایی
کارهای اولیه برای سئو
کارهای اولیه برای سئو
راهکارهای افزایش تعامل با کاربران
راهکارهای افزایش تعامل با کاربران
اطمینان از سازگاری سایت با گوشی
اطمینان از سازگاری سایت با گوشی
یافتن اولین مشتری استارتاپ در شبکه‌های اجتماعی
یافتن اولین مشتری استارتاپ در شبکه‌های اجتماعی
12 روش سئو «بخش 2»
12 روش سئو «بخش 2»
ارسال رایگان چه تاثیری بر میزان فروش دارد؟!
ارسال رایگان چه تاثیری بر میزان فروش دارد؟!
12 روش سئو «بخش 1»
12 روش سئو «بخش 1»
0 view icon 540
اشتراک گذاری:
social link social link social link social link
back to top
بیشتر بخوانید

جزئیات بیشتر

آشنایی با On-Page SE...

جزئیات بیشتر

اخلاق دست برند را می...

جزئیات بیشتر

داشتن یک وب‌سایت قدر...

جزئیات بیشتر

کارهای اولیه برای سئ...