دیاکو
جستجو
مشاوره رایگان:  0910 911 32 19
menu open menu close

راهکارهای افزایش تعامل با کاربران

مهم‌ترین نکته برای وبلاگ نویسی، آن است که نباید خودخواه باشیم. خودخواه نبودن بدین معنی است که نباید فقط به خواسته‌ها و اهداف خود فکر کنیم، بلکه باید به همواره در نظر داشته باشیم که کاربران، اهمیتی به اهداف ما نمی‌دهند بلکه در پی برآورده کردن نیازها و اهداف خود هستند. پس اگر بتوانیم نیازهای آنها را درک کنیم، می‌توانیم عملکرد خوبی در ایجاد محتوای متناسب با نیاز کاربران داشته باشیم. با بخش وبلاگ سایت دیاکو همراه باشید.

 

ممکن است وبلاگ شما 10 هزار بازدیدکننده داشته باشد، اما همه آنها تمام مطالبی که شما منتشر می‌کنید را نمی‌بینند. تنها تعداد محدودی از بازدیدکنندگان، پست‌های شما را می‌بینند که این تعداد یک زیرمجموعه کوچک از مجموعه بزرگ هواداران شما هستند. می‌توانید با انتشار مجددا یک پست در روزهای مختلف و ساعات مختلف از یک روز، امکان دسترسی پست خود را برای زیرمجموعه‌های مختلفی از بازدیدکنندگان و هواداران وبلاگ خود افزایش دهید. در ادامه به ۳ نکته درباره افزایش میزان دسترسی به پست‌ها می‌پردازیم:

  1. شناسایی محتواهای با محبوبیت بیشتر: برای پیش‌بینی عملکرد یک پست در آینده می‌توانید از ارزیابی عملکرد آن در گذشته استفاده نمایید. باید میزان تعامل یک پست در گذشته را مورد بررسی قرار دهید، میزان تعامل آن در انتشار دوم و سوم نیز، از انتشار اول آن متفاوت نخواهد بود. شما باید بررسی کنید که کدامیک از پست‌های شما در تعداد لایک‌ها،  اشتراک‌گذاری‌ها، کامنت‌ها و... از سایر پست‌ها عملکرد بهتری داشته‌اند. ابزارهای آنالیزگر بسیاری وجود دارند که شما می‌توانید با استفاده از آنها عملکرد پست‌های خود را ارزیابی نمایید. به شما پیشنهاد می‌کنم برای ارزیابی عملکرد پست‌ها حتما از ابزارها آنالیزگر استفاده نمایید تا بتوانید پست‌هایی که تعامل بیشتری با کاربران برقرار کرده‌اند را شناسایی کنید.
  2. انتشار مجدد محتواهای با تعامل بهتر: استراتژی‌های متعددی برای انتخاب زمان مناسب و چگونگی انتشار مجدد یک پست وجود دارد. یک محتوای ترکیبی ایجاد کرده و در آن یک بخش از هریک از پست‌های مد نظر خود را قرار دهید و آن را به عنوان بخشی از پروسه انتشار محتوای نرمال روزانه، هفتگی یا ماهانه خود، منتشر کنید. به خاطر داشته باشید که باید بخش انتخابی از یک پست جذاب‌ترین بخش آن باشد که کاربران را مجاب کند به آن پست مراجعه کنند. در وبلاگ خود یک بخش به عنوان نگاه به روز گذشته و یا نگاه به هفته گذشته داشته باشید. این روش بسیار متداول است و بسیاری از وبلاگ‌ها و وب سایت‌ها از چنین روش‌هایی برای افزایش تعامل کاربران با محتوای خود استفاده می‌نمایند. می‌توانید این بخش نگاه به گذشته را برای هر دوره زمانی مورد نظر خود پیاده‌سازی کنید. مثلا اگر پست‌های متعددی در وبلاگ شما منتشر می‌شود، می‌توانید این کار را به صورت روزانه انجام دهید و یا در هر هفته یک روز را به این کار اختصاص دهید، اما اگر تعداد پست‌های شما کمتر است می‌توانید دوره زمانی این روند را اندکی طولانی‌تر مثلا ماهانه و یا دو ماهه کنید. دقت داشته باشید که در بخش نگاه به گذشته محبوب‌ترین پست‌های خود را مجددا اشتراک‌گذاری نمایید. در وبلاگ خود بخشی با عنوان محبوب‌ترین پست‌های هفته یا ماه گذشته داشته باشید که در روزهای تعطیل و در اواخر هفته به‌روزرسانی می‌گرند و در آن پست‌هایی که تعامل بهتری با کاربران برقرار کرده‌اند را مجددا پست نمایید. دقت کنید که برخی افراد تنها در روزهای تعطیل فرصت صرف زمان در اینترنت را دارند و شما اگر در روزهای تعطیل پست‌های محبوب وبلاگ خود را مجددا اشتراک‌گذاری کنید، این دسته از کاربران را نیز تحت تاثیر قرار خواهید داد. اشتراک‌گذاری مجددا پست‌های منتشر شده در زمان‌ها خاص مثل زمان المپیک، انتخابات و یا هر رویداد گذرایی که موجب می‌شود کاربران تمامی توجه خود را معطوف به آنها کنند و توجه خاصی به سایر مطالب موجود در اینترنت نکنند. معمولا پست‌هایی که در این دوره‌های زمانی در وبلاگ‌ها منتشر می‌شود، نمی‌تواند تعامل خوبی با کاربران برقرار کند، زیرا کاربران در این دوره‌های زمانی بیشتر توجه خود را به آن رویداد خاص اختصاص می‌دهند. شما می‌توانید با اشتراک‌گذاری مجدد این پست‌ها در زمان‌های دیگر، توجه کاربران را به آن جلب کنید.
  3. انتشار مجدد مطالب دروبلاگ افراد با نفوذ: در میان کسانی که با محتوای شما تعامل برقرار می‌کنند، ممکن است افراد با نفوذ نیز وجود داشته باشند. افرادی که در زمینه مشابهی با زمینه کاری شما فعالیت می‌کنند و در شبکه‌های اجتماعی مختلف فعالیت داشته و هواداران زیادی دارند. اگر شما بتوانید این افراد را شناسایی نموده و با آنها تعامل برقرار کنید، برای مثال پست‌های آنها را اشتراک‌گذاری نمایید و به آنها لینک بدهید، می‌توانید یک رابطه دو طرفه با آنها ایجاد کنید. ایجاد یک رابطه خوب و یک تعامل قوی با افراد با نفوذ، عاملی بسیار موثر در افزایش تعامل پست‌های شما با کاربران است. زیرا زمانی که این افراد یکی از پست‌های شما را اشتراک‌گذاری کنند، تمامی کاربران آنها پست شما را خواهند دید و جامعه هدف شما به شدت رشد خواهد کرد. شناسایی این افراد اولین گام در ایجاد یک رابطه است، زمانی که شما این افراد را شناسایی کنید، می‌توانید با ارسال ایمیل، آنها را از پست‌های جدید خود مطلع کرده و آنها را ترغیب به اشتراک‌گذاری پست‌های خود بکنید.

 

 

 

 

 

سایر مطالب مرتبط با وب‌سایت تخصصی، وب‌سایت فروشگاهی، وب‌سایت گردشگری، سئو و تولید محتوا و نرم‌افزارهای اختصاصی را در وبلاگ و سایت دیاکو مطالعه کنید.

آخرین اخبار
تبلیغات براساس کلیک یا PPC
تبلیغات براساس کلیک یا PPC
گوگل پنالتی چیست!؟
گوگل پنالتی چیست!؟
اهمیت صفحه فرود
اهمیت صفحه فرود
استراتژی مناسب برای فروشگاه اینترنتی
استراتژی مناسب برای فروشگاه اینترنتی
اشتباهات رایج در بازاریابی محتوایی
اشتباهات رایج در بازاریابی محتوایی
کارهای اولیه برای سئو
کارهای اولیه برای سئو
راهکارهای افزایش تعامل با کاربران
راهکارهای افزایش تعامل با کاربران
اطمینان از سازگاری سایت با گوشی
اطمینان از سازگاری سایت با گوشی
یافتن اولین مشتری استارتاپ در شبکه‌های اجتماعی
یافتن اولین مشتری استارتاپ در شبکه‌های اجتماعی
12 روش سئو «بخش 2»
12 روش سئو «بخش 2»
ارسال رایگان چه تاثیری بر میزان فروش دارد؟!
ارسال رایگان چه تاثیری بر میزان فروش دارد؟!
12 روش سئو «بخش 1»
12 روش سئو «بخش 1»
0 view icon 781
اشتراک گذاری:
social link social link social link social link
back to top
بیشتر بخوانید

جزئیات بیشتر

فروش به زبان ساده - ...

جزئیات بیشتر

سایت ریسپانسیو یا وا...

جزئیات بیشتر

نکاتی برای راه‌‌اندا...

جزئیات بیشتر

عوامل ضروری برای برن...