دیاکو
جستجو
مشاوره رایگان:  0910 911 32 19
menu open menu close

تبلیغات براساس کلیک یا PPC

ممکن است عنوان «تبلیغات کلیکی» را بارها شنیده باشید. "PPC" مخفف "Pay Per Click" و "CPC" مخفف "Cost Per Click" می‌باشد، هر دوی این عبارات در عمل کاربرد و معانی یکسانی داشته و به تبلیغاتی گفته می شود که از تبلیغ دهنده به ازای هر کلیک بر روی تبلیغات آن، هزینه دریافت می‌گردد.

 

سایر مطالب مرتبط با وب‌سایت تخصصی، وب‌سایت فروشگاهی، وب‌سایت گردشگری، سئو و تولید محتوا و نرم‌افزارهای اختصاصی را در وبلاگ و سایت دیاکو مطالعه کنید.

 

تبلیغات کلیکی و پیدایش آن

پیش از پیدایش این نوع از تبلیغات، تبلیغ‌دهندگان می‌بایست بر حسب تعداد نمایش تبلیغ یا قبل‌تر از آن با اجاره ماهیانه و ثابت یک جایگاه تبلیغاتی معین، محصول یا کالای خود را تبلیغ می‌کردند و این مدل تبلیغات هزینه‌ی بالا و اثر بخشی کمی را برای تبلیغ‌دهنده در بر داشت. کم کم اکثر تبلیغ‌دهندگان را به دنبال اثربخشی بیشتر و هزینه تبلیغات به صرفه‌تر، شروع به تبلیغ محصولات خود به این شکل کردند. به طوری که امروزه، اکثر حجم تبلیغات آنلاین را این مدل تبلیغاتی از آن خود کرده و حتی با وجود پیشرفت روزمره و پدید آمدن مدل‌‌های تبلیغاتی متنوع، کماکان این مدل از تبلیغات جایگاه خود را نزد تبلیغ‌دهندگان، شرکت‌های تبلیغاتی و همچنین ناشران تبلیغات به عنوان مدل تبلیغاتی محبوب شان حفظ نموده است.

 

تبلیغات کلیکی یا PPC و تاریخچه آن

براساس بررسی‌های انجام شده، اولین مستندات از تبلیغات کلیکی در فضای وب، به ماه جولای سال 1996 بر می‌گردد. در آن  زمان گوگل، در حال آغاز کار خود به عنوان یک پروژه تحقیقاتی در دانشگاه استنفورد بود.

 

تبلیغات کلیکی و مزایای آن

به طور کلی تبلیغات کلیکی دارای مزایایی است که در ادامه با آنها آشنا خواهید شد:

  1. تبلیغات کلیکی، مقرون به صرفه است: تنها به ازای کاربرانی که بر روی تبلیغات شما کلیک کرده و به وبسایت شما می‌آیند، پول پرداخت می‌کنید و همچنین تعیین کردن تعداد این کاربران، خواه برای کمپین مورد نظرتان تعداد زیادی کاربر مدنظر داشته باشید و خواه تعداد کم، می‌توان گفت که این نوع از تبلیغات به نسبت سایر تبلیغات به صرفه می‌باشد.
  2. تبلیغات کلیکی هدفمند است: می‌توانید بر روی تبلیغات خود محدودیت‌های جغرافیایی، اپراتور و دستگاه اعمال کنید.
  3. تبلیغات کلیکی قابل سنجش است: می‌توانید با توجه به ابزارهای اندازه‌گیری دقیق میزان بازگشت سرمایه خود و همچنین فاکتورهای مد نظرتان را به صورت دقیق اندازه‌گیری کنید.
  4. قابلیت شخصی‌سازی: همانطور که کمپین خود را اجرا می‌کنید، تنظیمات و قابلیت‌های ریز و درشتی هست که در اختیار شما قرار می‌گیرد که  به شما این اجازه را می‌دهد تا براساس نیاز کمپین خود را شخصی‌سازی کنید.
  5. منابع آموزشی تبلیغات کلیکی: برای اجرای اینگونه تبلیغات، دوره‌ها و ابزارهای رایگان بسیاری وجود دارد که به شما کمک می‌کند تا توانایی‌های خود را افزایش دهید.
  6. سریع بودن تبلیغات کلیکی: می‌توانید به صورت لحظه‌ای تاثیر تبلیغات کلیکی و حضور کاربران در وبسایت خود را ببینید.

 

تبلیغات کلیکی و معایب آن

تبلیغات کلیکی دارای معایبی نیز می‌باشد که در ادامه با این معایب آشنا خواهید شد:

  1. تبلیغات کلیکی و نیازمندی به زمان: بر خلاف مدل تبلیغاتی اجاره ماهیانه جایگاه‌های ثابت، شما نیاز دارید که برای کمپین خود زمان گذاشته دائما  گزارش بگیرید و به طور پیوسته کمپین خود را بهبود دهید تا به نتیجه دلخواه و مدنظر خود برسید.
  2. تبلیغات کلیکی و نیازمندی تجربه و توانمندی: برای اجرای کمپین‌های موثر و مفید، نیاز به تجربه قبلی هست، بسیاری از شرکت‌ها برای اجرای کمپین‌های خود از نیروهای متخصص و زبده برای این کار در آژانس‌های تبلیغاتی بهره می‌گیرند.
  3. بودجه کمپین‌ها در تبلیغات کلیکی به سرعت مصرف می‌شوند: برخلاف سئو که زمان و مهارت‌ها به عنوان سرمایه مورد نیاز آن به حساب می‌آیند، تبلیغات کلیکی نیازمند نظارت و بهینه‌سازی دائمی هستند. زیرا اجرا کردن کمپین نیازمند پول به عنوان سرمایه می‌باشد که در صورت نبود بهینه‌سازی و نظارت، سرمایه و هزینه شما بازگشتی در پی نخواهد داشت.
  4. تبلیغات کلیکی لزوما منجر به فروش نمی‌شود: شما باید به این نکته دقت کنید که کلیک‌های صورت گرفته بر روی تبلیغات شما و کاربرانی که به وبسایت شما می‌آیند لزوما به فروش و اهداف بازاریابی شما منجر نمی‌شوند و این وظیفه شماست که کاربران را بعد از ورود به وبسایت خود، متقاعد کنید تا اهداف مورد نظر شما را انجام دهند.

 

 

برای مشاوره در زمینه طراحی وب‌سایت تخصصی، طراحی وب‌سایت فروشگاهی، طراحی وب‌سایت گردشگری، سئو و تولید محتوا و طراحی نرم‌افزارهای اختصاصی با شرکت دیاکو تماس بگیرید.

آخرین اخبار
تبلیغات براساس کلیک یا PPC
تبلیغات براساس کلیک یا PPC
گوگل پنالتی چیست!؟
گوگل پنالتی چیست!؟
اهمیت صفحه فرود
اهمیت صفحه فرود
استراتژی مناسب برای فروشگاه اینترنتی
استراتژی مناسب برای فروشگاه اینترنتی
اشتباهات رایج در بازاریابی محتوایی
اشتباهات رایج در بازاریابی محتوایی
کارهای اولیه برای سئو
کارهای اولیه برای سئو
راهکارهای افزایش تعامل با کاربران
راهکارهای افزایش تعامل با کاربران
اطمینان از سازگاری سایت با گوشی
اطمینان از سازگاری سایت با گوشی
یافتن اولین مشتری استارتاپ در شبکه‌های اجتماعی
یافتن اولین مشتری استارتاپ در شبکه‌های اجتماعی
12 روش سئو «بخش 2»
12 روش سئو «بخش 2»
ارسال رایگان چه تاثیری بر میزان فروش دارد؟!
ارسال رایگان چه تاثیری بر میزان فروش دارد؟!
12 روش سئو «بخش 1»
12 روش سئو «بخش 1»
2 view icon 1,250
اشتراک گذاری:
social link social link social link social link
back to top
بیشتر بخوانید

جزئیات بیشتر

CSS3 همدم جاوااسکریپ...

جزئیات بیشتر

سئو کلاه سفید چیست؟

جزئیات بیشتر

بهبود پیج اینستاگرام...

جزئیات بیشتر

مزایای لینک‌سازی خار...