دیاکو
جستجو
مشاوره رایگان:  0910 911 32 19
menu open menu close

برترین زبان‌های برنامه‌نویسی کدام‌اند؟

کدام زبان برنامه‌نویسی را برای یادگیری انتخاب کنیم؟ با رشد روز افزون دنیای فناوری اطلاعات، زبان‌های برنامه‌نویسی جدیدی وارد این عرصه شده‌اند. تنوع زبان‌های برنامه‌نویسی باعث ایجاد سردرگمی در علاقه‌مندان به فراگیری، هنگام انتخاب زبان مورد نظرشان شده است. با وبلاگ دیاکو همراه باشید.

 

با مدتی مطالعه و جستجو درباره‌ی زبان‌های برنامه‌نویسی متوجه خواهید شد که تعداد زبان‌های برنامه‌نویسی محبوب آن قدر هم که تصور می‌کنید زیاد نیستند. هدفتان از یادگیری از زبان برنامه‌نویسی چیست؟ پاسخ به این سوال به شما کمک می‌کند که از سردرگمی خارج شوید و زبان برنامه‌نویسی مناسب را انتخاب کنید. در ادامه به معرفی 7 زبان برنامه‌نویسی محبوب دنیا خواهیم پرداخت:

 

  1. جاوا اسکریپت

    «جاوا اسکریپت» را با «جاوا» اشتباه نگیرید! وجود نام جاوا در ابتدای جاوا اسکریپت باعث شده که بسیاری از کاربران این دو را باهم اشتباه بگیرند. جاوا اسکریپت یک زبان کاملاً مستقل از جاوا است. جاوا اسکریپت یک زبان اسکریپتی سطح بالا، دینامیک یا همان پویا و تفسیر شده است که توسط همه‌ی مرورگرهای جدید پشتیبانی می‌شود. از جاوا اسکریپت علاوه بر ساختن برنامه‌های تحت مرورگر می‌توان برای ساخت برنامه‌های تحت سرور هم استفاده کرد. میزان رشد این زبان در سال 2016 برابر 97% بود.
     

  2. جاوا

    جاوا زبانی ریشه‌دار، شئ‌گرا و همه منظوره است که به‌خوبی از پس انجام پروژه‌های نرم‌افزاری بزرگ (Enterprise) برمی‌آید. در زمینه‌هایی از جمله: ساخت برنامه‌های تحت وب، بازی‌های ویدئویی، موبایلی و نرم‌افزارها کاربرد دارد. و همچنین عنصر اصلی در ساخت برنامه‌های اندروید به شمار می‌رود. علاوه‌ براین، هدوپ (Hadoop) یک فریم‌‌ورک تحت جاوا است که از آن برای انجام پردازش روی داده‌های بزرگ (Big Data) استفاده می‌شود که در وب‌سرویس‌های یاهو، فیسبوک و آمازون مورد استفاده قرار گرفته است. جاوا با حفظ محبوبیت خود در بین توسعه‌دهندگان میزان رشدی برابر 63% در سال 2016 داشت.
     

  3. پایتون

    پایتون یک زبان همه منظوره با محبوبیت بسیار زیاد است. فریمورک‌های پایتون بهترین انتخاب برای کسانیست که فقط به شغل فکر می‌کنند. پایتون دارای سینتکس بسیار ساده‌ای است که به عنوان بهترین گزینه‌ برای یادگیریِ اولین زبان برنامه‌نویسی برای مبتدی‌ها مطرح شده است. بی‌شک، پایتون یکی از بهترین و محبوبترین زبان‌هایی است که می‌توانید برای شروع یادگیری زبان برنامه‌نویسی از آن استفاده کنید. میزان رشد پایتون در سال 2016 برابر با 54% بود.
     

  4. روبی

    روبی یک زبان شئ‌گرا و همه منظوره با کاربرد در زمینه‌ی ساخت برنامه‌های تحت وب، شبیه سازها، مدل‌های سه بعدی، برنامه تجاری، رباتیک، شبکه، علوم مخابراتی، سیستم‌های مدیریت سیستم و... می‌باشد. همچنین روبی از چندین شیوه‌ی برنامه‌نویسی از جمله فانکشنال و شئ‌گرا پشتیبانی می‌کند. علاوه بر کاربرد آسان، قدرت و همچنین فریم‌ورک محبوب روبی یعنی Ruby on Rails باعث شهرت آن شده است .میزان رشد زبان برنامه‌نویسی روبی در سال 2016 برابر با 66% بود.
     

  5. پی اچ پی

    PHP یک زبان اسکریپتی سمت سرور است که برای برنامه‌های کابردی و بخصوص برای طراحی صفحات وب بسیار مناسب می‌باشد. PHP نقش اصلی در شکل‌گیری دو غول Facebook و Wordpress را داشت. PHP یکی از زبان‌های مهمی است که اگر می‌خواهید به یک توسعه‌دهنده‌ی وب تبدیل شوید، یادگیری آن ضروریست! میزان رشد PHP در سال 2016 برابر 43% بود.
     

  6. سی پلاس پلاس

    ++C یک زبان همه منظوره بر پایه‌ی زبان C است در واقع زبان ++C بر اساس زبان C ساخته شده و به نوعی به آن اضافه شده است. این زبان روی بسیاری از زبان‌های جدید تاثیر گذاشته است. بسیاری از اپلیکیشن‌هایی که روزانه استفاده می‌شوند، نرم‌افزارها، درایورها، Firmware ها و خیلی از چیزهای دیگر با زبان سی پلاس پلاس نوشته شده‌اند.++C به این دلیل زبان سطح میانی شناخته می‌شود که ویژگی‌های زبان‌های سطح بالا و سطح پایین را در کنار هم دارد. میزان رشد این زبان در سال 2016 برابر با 43% بود.
     

  7. سی‌شارپ

    سی‌شارپ یک زبان برنامه‌نویسی همه منظوره، دستوری، تابعی، عمومی، شیء گرا و جزء گرا است که توسط مایکروسافت توسعه داده شده است. این زبان در قلب بسیاری از اپلیکیشن‌هایی که توسط دات‌نت طراحی شده‌اند نیز قرار دارد. این زبان مانند زبان جاوا انتخاب بسیار خوبی برای پروژه‌های اقتصادی و بزرگ می‌باشد. اما تعداد افرادی که به این زبان برنامه‌نویسی می‌کنند کمتر از برنامه‌نویسان جاوا هستند. برنامه‌نویسی به زبان سی‌شارپ خیلی شبیه به زبان جاوا است، بنابراین اگر با زبان جاوا یا زبان‌های شبیه به C آشنایی دارید، یادگیری سی‌شارپ برایتان دشوار نخواهد بود. میزان رشد زبان #C در سال 2016 برابر با 88% بود.

 

سایر مطالب وبلاگ دیاکو را نیز مطالعه کنید.

آخرین اخبار
تبلیغات براساس کلیک یا PPC
تبلیغات براساس کلیک یا PPC
گوگل پنالتی چیست!؟
گوگل پنالتی چیست!؟
اهمیت صفحه فرود
اهمیت صفحه فرود
استراتژی مناسب برای فروشگاه اینترنتی
استراتژی مناسب برای فروشگاه اینترنتی
اشتباهات رایج در بازاریابی محتوایی
اشتباهات رایج در بازاریابی محتوایی
کارهای اولیه برای سئو
کارهای اولیه برای سئو
راهکارهای افزایش تعامل با کاربران
راهکارهای افزایش تعامل با کاربران
اطمینان از سازگاری سایت با گوشی
اطمینان از سازگاری سایت با گوشی
یافتن اولین مشتری استارتاپ در شبکه‌های اجتماعی
یافتن اولین مشتری استارتاپ در شبکه‌های اجتماعی
12 روش سئو «بخش 2»
12 روش سئو «بخش 2»
ارسال رایگان چه تاثیری بر میزان فروش دارد؟!
ارسال رایگان چه تاثیری بر میزان فروش دارد؟!
12 روش سئو «بخش 1»
12 روش سئو «بخش 1»
0 view icon 657
اشتراک گذاری:
social link social link social link social link
back to top
بیشتر بخوانید

جزئیات بیشتر

چگونه مشتریان سودآور...

جزئیات بیشتر

داشتن یک وب‌سایت قدر...

جزئیات بیشتر

طراحی گرافیک از شورو...

جزئیات بیشتر

اطمینان از سازگاری س...