دیاکو
جستجو
مشاوره رایگان:  0910 911 32 19
menu open menu close

نحوه‌ی عملکرد بازاریابی درونی

امروزه بازاریابی‌های سنتی برای مردم یه امری آزاردهنده تبدیل شده و تا حدودی اثرگذاری خودش را از دست داده و قیمت بالایی نیز دارند به همین جهت امروزه با توجه به افزایش خرید اینترنتی بازاریابی درونی رونق زیادی یافته است. با وبلاگ دیاکو همراه باشید.

 

بازاریابی درونی بسیار هدفمند کار می‌کند به‌طوری که به سرعت مشتریان علاقه‌مند به محصول را جذب می‌کند. درواقع با بازاریابی درونی، شما مشتری را زمانی مورد هدف قرار می‌دهید که آمادگی لازم برای خرید را دارد. در این میان تیم فروش باید بتواند مشتری را متقاعد به خرید کند که این امر خود شامل مراحل شناسایی، برقراری ارتباط، کاوش و توصیه می‌باشد. در این میان ایجاد اعتماد و اطمینان مشتریان از خریدشان بسیار مهم می‌باشد. در ادامه به بررسی هر یک از مراحل یاد شده می‌پردازیم:

 

1. شناسایی

درک نیازها و علایق مشتری فرصت مناسبی را برای فروش بیشتر در اختیار فروشندگان قرار می‌دهد به همین جهت شناسایی را یکی از عوامل موثر در موفقیت یا شکست استراتژی فروش می‌دانند. البته اکثر مشتریان ابتدا آگاهی‌های لازم برای خرید را کسب می‌کنند. اینجاست که بازاریابی درونی می‌تواند تاثیر خود را نشان دهد. برای مثال بازاریابی درونی می‌تواند با استفاده از فرم‌های نظرسنجی و مزایای استفاده از خرید اینترنتی، تعداد مشتریان خود را افزایش دهد. در این مرحله قیمت‌گذاری و نحوه‌ی برقراری ارتباط با مشتری نقش مؤثری در کمک به جذب مشتری دارند.

 

2. برقراری ارتباط

شناخت اولویت‌های مشتریان برای خرید باعث برقراری ارتباطی سازنده و اثربخش می‌شود. در خرید اینترنتی تحلیل شخصیت مشتری سخت‌ می‌باشد زیرا ارتباط چهره به چهره و مستقیم با مشتری صورت نمی‌گیرد در خریدهای اینترنتی معمولاً با استفاده از فرم‌های نظرسنجی شخصیت مشتریان مورد بررسی قرار می‌گیرد و طبق این شناخت، نوع ارتباط و لحن مناسب با هر مشتری انتخاب می‌شود.

 

3. کاوش

مدیر فروش باید در زمان اندکی به کاوش نیازهای مشتری بپردازد. ارزیابی و کاوش اهداف مشتری می‌تواند باعث تبدیل مشتری به خریدار شود. کاوشِ نیازهای مشتریان می‌تواند گام مؤثری برای ارائه چشم‌انداز و تدوین استراتژی کسب و کارها باشد. البته این موضوع همواره باید مورد توجه باشد که میزان بودجه‌ی قابل سرمایه‌گذاری، هزینه‌های مالی و تأمین منابع انسانی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.

 

۴. توصیه

اگر تمامی مراحل ذکر شده به خوبی پیش روند به مرحله‌ای در فروش خواهیم رسید که می‌توانیم به توصیه محصول به مشتریان بپردازیم. توصیه محصولات متناسب با نیاز مشتری باعث ایجاد حس خوب و تصمیم‌گیری احساسی او می‌شود. توجه به نیازها و علایق مشتری این حس را در او ایجاد می‌کند که ارتباط با مدیر فروش یک فروشگاه اینترنتی برای او موثر بوده است. طراحی محصول متناسب با سلیقه مشتری و سفارشی‌سازی محصولات، یکی از رمزهای موفقیت در فروش به شمار می‌رود که نقش بازاریابی درونی در آن بسیار پررنگ‌تر از سایر مؤلفه‌ها است. البته این موضوع نیز باید مورد توجه قرار گیرد که تمام محصولاتی که به صورت اینترنتی خریداری می‌شوند قابلیت سفارشی‌سازی را ندارند. اما مشتری می‌تواند نحوه‌ی بسته‌بندی و ارسال محصولات را مطابق میل خود می‌تواند انتخاب کند.

 

سایر مطالب وبلاگ دیاکو را نیز مطالعه کنید.

آخرین اخبار
تبلیغات براساس کلیک یا PPC
تبلیغات براساس کلیک یا PPC
گوگل پنالتی چیست!؟
گوگل پنالتی چیست!؟
اهمیت صفحه فرود
اهمیت صفحه فرود
استراتژی مناسب برای فروشگاه اینترنتی
استراتژی مناسب برای فروشگاه اینترنتی
اشتباهات رایج در بازاریابی محتوایی
اشتباهات رایج در بازاریابی محتوایی
کارهای اولیه برای سئو
کارهای اولیه برای سئو
راهکارهای افزایش تعامل با کاربران
راهکارهای افزایش تعامل با کاربران
اطمینان از سازگاری سایت با گوشی
اطمینان از سازگاری سایت با گوشی
یافتن اولین مشتری استارتاپ در شبکه‌های اجتماعی
یافتن اولین مشتری استارتاپ در شبکه‌های اجتماعی
12 روش سئو «بخش 2»
12 روش سئو «بخش 2»
ارسال رایگان چه تاثیری بر میزان فروش دارد؟!
ارسال رایگان چه تاثیری بر میزان فروش دارد؟!
12 روش سئو «بخش 1»
12 روش سئو «بخش 1»
0 view icon 687
اشتراک گذاری:
social link social link social link social link
back to top
بیشتر بخوانید

جزئیات بیشتر

یک سایت خوب چه ویژگی...

جزئیات بیشتر

اشتباهات رایج در طرا...

جزئیات بیشتر

سئو تصاویر وب‌سایت

جزئیات بیشتر

بازاریابی در شبکه‌ها...