دیاکو
جستجو
مشاوره رایگان:  0910 911 32 19
menu open menu close

مزایای تجارت الکترونیک چیست؟!

تجارت الکترونیک به آن دسته از داد و ستدهایی اطلاق مى‌شود که از طریق وسایل الکترونیکی همچون اینترنت، تلفن، تلویزیون و کامپیوتر صورت می‌گیرند. با توجه به افزایش شمار کاربران اینترنت، بسیاری بر این باورند که در آینده ای نزدیک تجارت الکترونیک به اصلی ترین روش به انجام رسیدن داد و ستدهای تجاری بدل می‌شود. تجارت الکترونیک هم بر روی خریداران تأثیرات فاحشی داشته هم بر روی صاحبان کسب و کار. با ما، آژانس دیجیتال مارکتینگ رسپیناتک همراه شوید تا به بررسی موشکافانه مزایا و معایب تجارت الکترونیک بپردازیم. با بخش وبلاگ سایت دیاکو همراه باشید.

 

تجارت الکترونیک چه مزایایی دارد؟!

تجارت الکترونیک برای مشتریان مزایایی دارد که به شرح زیر است:

  • راحتی: بین شما و تمام کالاهای موجود در دنیای اینترنت تنها چند ضربه انگشت، فاصله است. کافی است نام کالای مورد نیاز خود را در موتور جستجو تایپ کنید تا کم تر از چند ثانیه یک لیست بلند بالا اما مرتب و منظم از گزینه‌‌‌های ممکن در پیش چشمانتان ظاهر شود.
     
  • صرفه جویی در زمان: با وجود تجارت الکترونیک دیگر نیازی نیست ساعت‌ها رانندگی کنید و به امید یافتن مایحتاج خود کل شهر را زیر و رو کنید. فروشگاه‌ها تمامی محصولات خود را به صورت آنلاین عرضه می‌کنند و به جای ویترین‌ها و سالن‌‌های نمایش پر زرق و برق، انبارهای خود را گسترش می‌دهند.
     
  • گزینه‌های فراوان: بدون آن که نیاز باشد از این فروشگاه به فروشگاه دیگر بروید و ساعت‌ها وقت و انرژی خود را هدر دهید و در آخر گیج و خسته به خانه باز گردید، می‌توانید به سادگی محصولات مختلف را با هم مقایسه کنید و به وجه تمایز آنها پی ببرید. ببینید کدام فروشگاه قیمت‌های بهتری پیشنهاد می‌دهد و گزینه‌های بیشتری برای شما دارد. در فروشگاه‌های غیرمجازی و حقیقی فضا محدود است ولی در فروشگاه‌های اینترنتی مشابه خبری از این محدودیت‌ها نیست و شما به یک انبار کامل دسترسی دارید.
     
  • امکان مقایسه آسان: به راحتی می‌توانید محصولات مختلف را در کنار هم قرار داده، باهم مقایسه کنید. زمانی که کالاها به صورت آنلاین ارائه می‌شوند، تمامی ویژگی‌ها و خصیصه‌های خود را تقدیم بازدیدکنندگان می‌کنند و به صراحت از شما می‌خواهند تا به مقایسه آنها با سایر گزینه‌های موجود بپردازید، برتری خود را به رخ می‌کشند و به شما گوشزد می‌کنند که این بهترین گزینه‌ای است.
     
  • دسترسی آسان به نظرات دیگران: با توجه به اینکه بازار رقابت داغ است، شرکت‌های آنلاین از شما می‌خواهند نظر سایر مصرف‌کنندگان را در خصوص کالای مورد نیاز خود بخوانید. نظرات خوب و بد در سطح اینترنت پخش شده‌اند و شما می توانید ببینید که کدام کالا محبوب‌تر است و دلایل محبوب یا منفور بودن آنها چیست.
     
  • حراجی‌های اینترنتی‎: تمامی فروشگاه‌های آنلاین برای جذب شما سر و دست می‌شکنند و این به معنای کارت‌های تخفیف و حراجی‌های بیشتر برای جلب رضایت شماست و تمامی این موارد به نفع خریداران تمام می‌شود. شما می‌توانید از سایت‌های بزرگ‌تر که حکم همان فروشگاه‌های عمده فروش را دارند، تا ۸۰ درصد تخفیف بگیرید. از رقابت میان آنها نهایت استفاده را ببرید و کالای خود را به پایین‌ترین بهای ممکن خریداری نمایید.
     
  • و...

 

تجارت الکترونیک برای صاحبان تجارت چه مزایایی دارد؟!

تجارت الکترونیک برای صاحبان تجارت هم دارای مزایایی است که در ادامه مطالعه خواهید کرد:

  • افزایش پایگاه مشتریان: دغدغه اصلی تمام شرکت‌ها، توسعه دادن پایگاه مشتریان است، فرقی نمی‌کند تجارت آنها آنلاین باشد یا آفلاین. فروشگاه‌های آنلاین نگران این نیستند که از پتانسیل‌های شهر خود نهایت استفاده را ببرند، چرا که خاطری آسوده دارند که مردم در سرتاسر دنیا به محصولات آنها دسترسی داشته و می‌توانند هر زمان که بخواهند به آنها مراجعه کنند.
     
  • افزایش حجم فروش: تجارت شما دیگر به ویترین فروشگاه خودتان محدود نمی‌شود و شما می‌توانید با حجم فروش آنلاین خود را افزایش داده و درصد سود بیشتری به جیب زنید. شرکت‌ها می‌توانند با تزریق دوباره پول به سیستم خود، تجربه خرید مصرف‌کنندگان را بهبود بخشیده، تسریع کنند. از سوی دیگر شما می‌توانید در بازارهای بین‌المللی عرض اندام کنید و این معنایی ندارد جز فروش بیشتر.
     
  • فعالیت همیشگی: هیچ اهمیتی ندارد که برف می‌بارد و جاده‌ها بسته است یا هوای تابستان آن‌قدر گرم و مرطوب است که نمی‌توان از خانه بیرون آمد یا یک روز تعطیل است و تمام فروشگاه‌ها تعطیل هستند، فروشگاه آنلاین شما بی‌وقفه در خدمت مصرف‌کنندگان است. درب فروشگاه شما هیچ‌گاه و تحت هیچ شرایطی بسته نمی‌شود و این یعنی سود بیشتر و بیشتر!
     
  • افزایش میزان دسترسی: بدون شک مفیدترین ومؤثرترین ابزار اینترنت مترجم است. فروشگاه های آنلاین نیازی ندارند سایت خود را به تمامی زبان ها ترجمه کنند. اگر در امر بازاریابی موفق عمل کنید، تمام مصرف کنندگان در تمام نقاط دنیا می‌توانند سایت، محصولات و اطلاعات مربوط به شما را پیدا کنند، بدون اینکه از جای گرم و نرم خود در منزل تکان بخورند.
     
  • عودت مبالغ پرداختی: کار بسیار ساده‌ای خواهد بود. کافی است اندکی در اینترنت جستجو کنید تا یک سیستم باز پرداخت مبالغ دریافتی برای کسب و کار خود دست و پا کنید. سرویس دهنده‌ای بیابید که نیازهای تجری شما را به بهترین نحو برآورده می‌سازد، برای صدور صورتحساب و دریافت مبالغ نیز می‌توانید به همین ترتیب عمل کنید.
     
  • دریافت آنی مبالغ پرداختی: در تجارت الکترونیک دیگر نیازی نیست مدت‌ها منتظر وصول چک های خود بمانید یا چندین روز صبر کنید تا مبالغ پرداختی در حساب شما بنشینند. تمامی مبادلات پولی فوراً انجام شده و پول به حساب شما واریز می‌شود، البته در برخی سیستم‌های بانکی با گذشت ۲ یا نهایت ۳ روز پول در حساب شما قرار می گیرد.
     
  • و...

 

در انتها باید توجه داشته باشید که با شکل گرفتن یک تجارت الکترونیک صاحبان آن می بایست برای باقی ماندن در عرصه رقابت، آمادگی ایجاد هر تغییری را داشته باشند. همگام با رشد تکنولوژی، می‌بایست سیستم‌های پشتیبانی‌کننده کسب و کار شما به روز و در صورت نیاز با مدل جدید جایگزین شوند. نگهداری پایگاه‌داده‌‍‌ها و اجرای برنامه‌ها یک هزینه سربار دیگر برای تجارت شما خواهد بود.

 

 

سایر مطالب وبلاگ دیاکو را نیز مطالعه کنید.

آخرین اخبار
تبلیغات براساس کلیک یا PPC
تبلیغات براساس کلیک یا PPC
گوگل پنالتی چیست!؟
گوگل پنالتی چیست!؟
اهمیت صفحه فرود
اهمیت صفحه فرود
استراتژی مناسب برای فروشگاه اینترنتی
استراتژی مناسب برای فروشگاه اینترنتی
اشتباهات رایج در بازاریابی محتوایی
اشتباهات رایج در بازاریابی محتوایی
کارهای اولیه برای سئو
کارهای اولیه برای سئو
راهکارهای افزایش تعامل با کاربران
راهکارهای افزایش تعامل با کاربران
اطمینان از سازگاری سایت با گوشی
اطمینان از سازگاری سایت با گوشی
یافتن اولین مشتری استارتاپ در شبکه‌های اجتماعی
یافتن اولین مشتری استارتاپ در شبکه‌های اجتماعی
12 روش سئو «بخش 2»
12 روش سئو «بخش 2»
ارسال رایگان چه تاثیری بر میزان فروش دارد؟!
ارسال رایگان چه تاثیری بر میزان فروش دارد؟!
12 روش سئو «بخش 1»
12 روش سئو «بخش 1»
1 view icon 878
اشتراک گذاری:
social link social link social link social link
back to top
بیشتر بخوانید

جزئیات بیشتر

آیا همیشه حق با مشتر...

جزئیات بیشتر

نقل قول‌هایی درباره ...

جزئیات بیشتر

فروش به زبان ساده – ...

جزئیات بیشتر

چه رنگی برای طراحی س...