دیاکو
جستجو
مشاوره رایگان:  0910 911 32 19
menu open menu close

فروش به زبان ساده – بازار و فروش

به دنیای تجارت خوش آمدید. خودتان را آماده کنید تا باهم تجربه‌ای موفق را دنبال کنیم. با بخش وبلاگ سایت دیاکو همراه باشید.

 

تا به امروز با چه بازارهای سرکار داشته‌ایم. بازارها به دو دسته تقسیم می شود:

  • بازارهای فزیکی
  • بازارهای دارایی‌های مالی

 

بازارهای فیزیکی

بازارهای فیزیکی، بازارهایی هستند که بصورت مستقیم خرید و فروش انجام می‌شود و محصول قابل لمس است. بنگاه‌ها نقش واسطه را ایجاد کرده و محصول به صورت فیزیکی مانند خانه، ماشین و... به فروش می‌رسد. افراد در محلی فیزیکی با هم معاملات خود را صورت می‌دهند.

 

بازارهای دارایی‌های مالی

بازارهای دارایی‌های مالی، بازارهایی هستند که خریدار و فروشنده بخشی از پول خود را به صورت اوراق یا سهام در بازار به جریان می‌اندازند و طی مدتی نسبت به بازار عرضه و تقاضا به سود یا زیان می‌رسند که در اصطلاح سهام‌دار می‌شوند.

 

در دوره‌های مختلف بازار شکل خود را تغییر داده است. بازارهای سنتی که در آن محصولات فزیکی به فروش می‌رسد. فروشنده‌های محصول، بیشتر نقش واسطه ایفا می‌کنند، یعنی محصولی را خریداری کرده و آن را به دست خریدارها می‌رسانند. فروشنده‌های بازارهای سنتی به چند روش محصولات خود را به خریداران عرضه می‌کردند:

 

  • پخش کننده هایی که مستقیم با خود کارخانه‌ها در ارتباط هستند و محصولات را به مغازه‌ها می‌رسانند و مغازه‌دارها، آنها را به دست خریداران می‌رسانند.
     
  • بازاریابی سرد: کارخانه‌ها و یا شرکت‌ها فروشندگانی را برای فروش محصول استخدام می‌کند. این فروشنده‌ها به صورت تلفنی یا مستقیم با مشتری‌های خود به مذاکره می‌پردازند. محصول را معرفی کرده و لیستی از خواسته‌های مشتری را تهیه می‌نمایند و چند روز بعد آنها را به دست مشتری می‌رسانند.
     
  • بازاریابی گرم: کارخانه‌ها فروشنده‌هایی را استخدام کرده و محصول را همراه با وسلیه نقلیه طبق تقاضای مشتری در همان روز به دست او می‌رسانند. یعنی در همان روز وارد مذاکره شده و اگر جواب مثبت بود محصول را به آنها تحویل می‌دهند.

 

بازارهای مدرن یا دیجیتال مارکتینگ

به مرور زمان و با بالا رفتن سطح رقابت، خواسته‌های مشتری نیز افزایش یافته و بازار هم، رنگ و شکل مدرن به خود گرفت و با پیشرفت تکنولوژی سرعت دسترسی به اطلاعات سریع‌تر از قبل شده و خریدارها خواهان دسترسی سریع‌تر و راحت شدند که این موضوع باعث به وجود آمدن دیجیتال مارکتینگ شده است. درون بازارها واسطه‌ها کم شدن و خریدار و فروشنده راحت‌تر، سریع‌تر و ارزانتر باهم در ارتباط هستند.

 

دیجیتال مارکتینگ چیست؟

به مجموعه فعالیت‌هایی که جهت تبلیغ محصولات و خدمات با استفاده از ابزارهای دیجیتالی صورت می‌گیرد، «دیجیتال مارکتینگ» گفته می‌شود. این یک تعریف خیلی ساده از دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتالی بود. در واقع دیجیتال مارکتینگ خیلی گسترده‌تر از دیگر روش‌های بازاریابی در کسب و کارهای سنتی است. هر کجا که سیل عظیمی از افراد وجود دارند، مسلما بهترین جا برای تبلیغات است. دیجیتال مارکتینگ هم یعنی همین! یعنی استفاده از ابزارهای دیجیتالی برای بازاریابی هر نوع محصول یا خدماتی.

 

بازاریابی دیجیتال یعنی استفاده از ابزارهای موجود در اینترنت و دنیای دیجیتال برای بازاریابی خدمات و محصولات. در واقع در این روش بازاریابی بیشتر وابسته به رسانه‌های دیجیتالی مانند شبکه‌های اجتماعی هستیم. استفاده از شبکه‌های اجتماعی به نوعی به بازاریابی دیجیتالی ما کمک می‌کنند. حال فرقی نمی‌کند بازاریابی ما در شبکه‌های اجتماعی به صورت رایگان یا شامل هزینه باشد.

 

استفاده از هر نوع رسانه‌ای که مربوط به کسب و کارهای دیجیتال است، می‌تواند به بازاریابی دیجیتال ما کمک کند. مثلا با استفاده از بهینه‌سازی سایت خود برای موتورهای جست و جو می‌توانیم از طریق موتورهای جست و جو و به ویژه گوگل مشتریان زیادی را با محصولات و خدمات خود آشنا کنیم. در ادامه بیشتر در مورد ابزارها و روش های بازاریابی دیجیتال صحبت خواهم کرد.

 

امروزه به کمک اینترنت، بازار ها گسترش پیدا کرده و این امر باعث رشد روزافزون توانایی‌های گوشی‌های همراه شده است. شبکه‌های اجتماعی بستر مناسبی برای تبلیغات به شمار می‌روند و فروشنده و خریدارها در این بازارها محصولات خود را معامله می‌کند و به این ترتیب پروسه تجارت شکل می‌گیرد.

 

اگر شما خواهان زندگی پر از بهروزی و سعادت هستید، باید ایده نو برای ورود به بازار را داشته باشید و بتوانید ایده‌های خود را بفروشید. تجارت با فروش محصول شکل می‌گیرد و ثمره آن ثروت ما است. به شما اصول فروش را اموزش خواهیم داد. در حقیقت تجارت، فروش ایده است.

 

برای اطلاعات بیشتر، مطالب زیر را نیز مطالعه کنید:

 

 

سایر مطالب وبلاگ دیاکو را نیز مطالعه کنید.

آخرین اخبار
تبلیغات براساس کلیک یا PPC
تبلیغات براساس کلیک یا PPC
گوگل پنالتی چیست!؟
گوگل پنالتی چیست!؟
اهمیت صفحه فرود
اهمیت صفحه فرود
استراتژی مناسب برای فروشگاه اینترنتی
استراتژی مناسب برای فروشگاه اینترنتی
اشتباهات رایج در بازاریابی محتوایی
اشتباهات رایج در بازاریابی محتوایی
کارهای اولیه برای سئو
کارهای اولیه برای سئو
راهکارهای افزایش تعامل با کاربران
راهکارهای افزایش تعامل با کاربران
اطمینان از سازگاری سایت با گوشی
اطمینان از سازگاری سایت با گوشی
یافتن اولین مشتری استارتاپ در شبکه‌های اجتماعی
یافتن اولین مشتری استارتاپ در شبکه‌های اجتماعی
12 روش سئو «بخش 2»
12 روش سئو «بخش 2»
ارسال رایگان چه تاثیری بر میزان فروش دارد؟!
ارسال رایگان چه تاثیری بر میزان فروش دارد؟!
12 روش سئو «بخش 1»
12 روش سئو «بخش 1»
1 view icon 799
اشتراک گذاری:
social link social link social link social link
back to top
بیشتر بخوانید

جزئیات بیشتر

نقل قول‌هایی درباره ...

جزئیات بیشتر

راهکارهای افزایش تعا...

جزئیات بیشتر

فروش به زبان ساده – ...

جزئیات بیشتر

موفقیت سایت با طراحی...