رنگها چه تاثیری بر فروش دارند؟!
روانشناسی رنگها در حوزه کسبوکار از اهمیت بالایی برخوردار است. در گذشته نرمافزاری عرضه شد که ادعا میکرد بر اساس ترتیب رنگهایی که از سوی کاربران انتخاب میشود و بر مبنای رویکردهای روانشناسی قادر است خصوصیات و روحیات فردی کاربران را تشخیص دهد. بر همین اساس مطالبی را در اختیار آنها قرار میداد. با بخش وبلاگ سایت دیاکو همراه باشید.
طراحان گرافیک و بازاریابها از مدتها قبل به این نتیجه رسیدهاند که رنگها در موفقیت کمپینهای بازاریابی نقش بسیار مهمی دارند. رنگهای ویژه در اغلب موارد باعث برافروخته شدن احساسات خاصی در مشتریان میشوند به طوری که نه تنها باعث برقراری ارتباط مشتریان با یک برند شده بلکه باعث ایجاد انگیزه در مشتریان میشوند تا محصول یک شرکت را خریداری کنند. دیااکو با توجه به اهمیت رنگها در حوزه کسبوکار در این مقاله تصمیم دارد ده رنگی که باعث افزایش فروش محصولات شما شده و احساسات کاربران را تحریک میکنند را معرفی کند.
رنگ قرمز
این رنگ همواره نشان دهنده قدرت است. رنگ قرمز توجه مردم را به سمت خود جلب میکند، به همین دلیل است که در حوزه بازاریابی این رنگ جزء محبوبترین رنگهاست، اما به این نکته توجه داشته باشید که در استفاده از رنگ قرمز دچار افراط نشوید.
رنگ آبی
اگر به دنبال نشان دادن قابل اعتماد و همچنین آرامش بخش بودن کسبوکار خود به مشتریان هستید، آبی رنگ ایدهآل شما خواهد بود. اگر از رنگ آبی همراه با ترکیبهای مکمل آن استفاده کنید، بهترین نتایج ممکن را به دست میآورید.
رنگ صورتی
اگر برند شما محصولاتی را عرضه میکند که هدفاش قشر خاصی از جامعه بوده و محصولات شما در حوزهای قرار دارد که مورد توجه خانمها است از رنگ صورتی غافل نشوید. از رنگ صورتی همواره به عنوان یک رنگ سرگرمکننده و تزئینی نام برده میشود.
رنگ زرد
زرد یکی از رنگهای قدرتمند بوده و در عین حال جزء خطرناکترین رنگها نیز به شمار میرود. به طور معمول از رنگ زرد برای جلب توجه مخاطبان استفاده میشود. این رنگ به مخاطبان شما اعلام میدارد که شما به کار خود اطمینان دارید.
رنگ سبز
در واقع رنگ سبز یک آچار فرانسه بوده و همه کاره است. سبز جزء رنگهای گرم به شمار رفته و احساس دلانگیزی به مشتریان میدهد. رنگ سبز نشان دهنده محیط زیست، سلامت و حسن نیت بوده و به این نکته توجه داشته باشید که رنگ اسکناسها نیز سبز است و تداعی کننده ثروت است!
رنگ بنفش
بنفش جزء رنگهای اشرافی به شمار میرود و یک حس ظرافت، منزلت و اقتدار را به بازاریابی شما اهدا میکند.
رنگ طلایی
رنگ طلایی نیز جزء رنگهای ظریف و با اصالت بوده و زمانی که یکی از عناصر قدرتمند همانند بنفش به آن اضافه گردد، قدرت آن بیهمتا میشود. رنگ طلایی اگر با رنگهای بنفش یا سبز ترکیب شود، ثروت و اصالت را تداعی میکند.
رنگ نارنجی
نارنجی به معنای انرژی بوده و خاصیت ویژهای در جلب توجه مخاطبان دارد، همچنین سرگرم کننده و جذاب است. در نتیجه این احساس را در مشتریان به وجود میآورد که با یک شرکت بهروز که از جدیدترین فناوریها استفاده میکند در ارتباط هستند.
رنگ قهوهای
درون رنگ قهوهای، جوهره خاکی وجود داشته و همواره به عنوان یک رنگ آرامبخش از آن نام برده میشود. این رنگ به مشتریان شما آرامش میدهد.
رنگ مشکی
رنگ مشکی واژگانی مانند مدرن یا سنتی، هیجانانگیز یا آرامشبخش را تداعی میکند. به طور معمول اگر مشکی با یک رنگ متضاد ترکیب شود (سیاه و سفید) در اغلب موارد خلق و خوی خاصی را در مشتریان شما پدیدار میسازد.












