چگونه از وبسایت کسب درآمد کنیم؟!
ممکن است کسب درآمد از وبسایت خود، بدون امکان فروش کالا یکی از دغدغههای شما باشد. شاید سایت داشته باشید اما کالایی برای فروش نداشته باشید که با فروش آن کسب درآمد کنید. این مطلب درباره نحوه فروش کالاهای فیزیکی و ملموس در وبسایت نیست، بلکه درباره روش کسب درآمد از طریق محتوا است. با بخش وبلاگ سایت دیاکو همراه باشید.
گام نخست طبیعتاً ایجاد مخاطب است. همانطور که یک تجارت به مشتری نیاز دارد، شما نیز برای محتوای خود به مخاطب نیاز دارید. فعالیت شبکههای تلویزیونی در شبکههای اجتماعی دقیقاً به دلیل همین جذب مخاطب است. فعالیت در شبکههای اجتماعی میتواند کاربرانی در رنج سنی 18 تا 49 سال را جذب کند. افرادی که در این سن قرار دارند را میتوان از طریق تبلیغات در شبکههای اجتماعی به خرید کالا ترغیب کرد.
جذب مخاطب باید بیشتر بر اساس نیاز مخاطبان به نوع محتوای شما باشد تا اینکه بر اساس سن مخاطبان بخواهید آنها را جذب کند. برای مثال اگر شما به کسانی که میخواهند کسب و کار جدیدی را شروع کنند مشاوره میدهید، یک فرد 60 ساله که بخواهد کار کردن برای دیگران را ترک و برای خود کار کند نیز میتواند مخاطب شما باشد. ممکن است بخواهید کاربران را بر اساس زندگی در یک موقعیت جغرافیایی خاص جذب کنید و یا اینکه مخاطبان خود را براساس علاقه آنها به یک موضوع خاص انتخاب کنید، در هر صورت شما باید براساس مخاطب نهایی که میخواهید جذب کنید، نوع محتوای خود را مشخص و آن را تهیه کنید. برای کسب درآمد از محتوا میتوانید با کسب و کارهایی که در ارتباط با محتوای شما کالا تولید میکنند همکاری کنید. شما به مخاطبین زیادی به صورت ماهانه، احتیاج دارید که بتوانید از تولید محتوا، کسب درآمد کنید.
کسب درآمد از طریق تبلیغات
دریافت تبلیغات، معمولترین روش برای کسب درآمد از تولید متن دیجیتال است. تبلیغات میتوانند بصورت متنی و تصویری در حاشیه سایت شما قرار داشته باشند. حتی ممکن است در هنگام پخش ویدئوها در وبسایت خود بخشی از ویدئو را به تبلیغ اختصاص دهید. به خاطر داشته باشید که قرار دادن تبلیغی که برای کاربران ارزشمند باشد، میتواند به کسب درآمد شما کمک کند ولی اگر تبلیغات سایت شما با نیاز مخاطبان همسو نباشد، مخاطبان از دیدن این تبلیغات آزرده خواهند شد. برای کسب بیشترین سود از تبلیغات شما باید یک تعادل بین تجارت خود، شرکت تبلیغ دهنده و مخاطبان سایت برقرار کنید. برای انجام این کار، باید روشهای تبلیغاتی را که بیشترین مخاطب را جذب کرده و تجربه کاربری مثبتی را نیز برای کاربران رقم بزند را انتخاب نمایید.
برای مثال: تبلیغ در یک ویدئو بسیار بیشتر از تبلیغات در حاشیه سایت مخاطب را جذب می کند. زیرا که کاربران با مشاهده مداوم تبلیغات در حاشیه سایتها به سادگی آنها را نادیده میگیرند. اما داشتن تبلیغات ویدئویی موثر تنها با تولید محتوای با کیفیت ممکن میشود. شما نمیتوانید یک تبلیغ 15 ثانیهای پخش کنید و بعد از آن ویدئو، یک محتوای بیکیفیت 30 ثانیهای ارائه دهید و انتظار داشته باشید مخاطبان ویدئوی بعدی در سایت شما را اجرا کنند.
کسب درآمد از تبلیغات همسان "Native Advertisements"
به طور کلی تبلیغات همسان، کمتر از بنرها و ویدئوهای تبلیغاتی، مزاحم بازدید بینندگان سایت میباشد. تبلیغات همسان مانند هر تبلیغ دیگری، یک نشان «تبلیغاتی بودن» بر روی خود دارد تا بینندگان متوجه شوند که محتوای آن تبلیغاتی است. اما در تبلیغات همسان، همراستا بودن تبلیغ با نیاز مخاطب بسیار بیشتر از هر نوع تبلیغ دیگری در نظر گرفته میشود. هدف تبلیغات همسان اغلب، ایجاد آگاهی از یک برند است و نه تبلیغ برای فروش بیشتر محصول. سایتهای مختلفی از تبلیغات همسان استقبال میکنند، زیرا خوانندگان سایت با کمال علاقه به خواندن چنین تبلیغاتی میپردازند. تبلیغات همسان میتواند با هشتگ " # " تبلیغاتی یا به هر صورت دیگری به مخاطب خود اطلاع دهد که محتوا تبلیغاتی است. این تبلیغات باید هم برای مخاطب و هم برای تبلیغ کننده سودمند باشد و این سودمندی در نهایت به سود سایت شما نیز خواهد بود. استفاده از تبلیغات همسان میان سایتهای ایرانی هم بسیار متداول شده و حتما دیدهاید که بسیاری از سایتها در بخش انتهایی مقالات خود مطالب مشابهی را به شما پیشنهاد میکنند که لینک آن مربوط به سایتهای دیگر است.
کسب درآمد از مشارکت در محتوا
معمول یک تبلیغ، زمانی رخ میدهد که یکی از شرکای تجاری بخشی از محتوای سایت شریک دیگر را به خود اختصاص میدهد. مشارکت در محتوا و تبلیغ بومی شباهتهای بسیاری باهم دارند. مشارکت در محتوا نوعی تبلیغ است که در آن، شرکتها از شما میخواهند که تبلیغات آنها در سایت را خودتان بنویسید تا حداکثر هماهنگی با محتوای شما و تبلیغات وجود داشته باشد. شما حتماً تصاویر و ویدئوهای تبلیغاتی فراوانی را در اینستاگرام دیدهاید که توسط افراد معروف تولید شدهاند. مثلاً بازیکن های فوتبال، والیبال، بسکتبال و... اغلب لباسی با آرم یک برند خاص را پوشیده و ویدئو تبلیغاتی برای آن برند ایجاد و پست میکنند.
در انتها لازم به ذکر است، تا زمانی که مخاطب نداشته باشید هیچ سایتی مایل به تبلیغ کردن در سایت شما نیست، پس نگذارید تبلیغات مزاحمتی برای مخاطبان شما ایجاد کنند.












