دیاکو
جستجو
مشاوره رایگان:  0910 911 32 19
menu open menu close

برندسازی شخصی

به طور معمل، تأثیری که بر دیگران می‌گذاریم، تعیین کننده موفقیت یا عدم موفقیت ما برای جذب این افراد در جهت ایجاد فرصتی برای بهبود یا شروع مجدد شغلمان است. نحوه‌ی دست دادن، توانایی برای ارتباط برقرار کردن با دیگران، نحوه‌ی صحبت کردن یا لباس پوشیدن و احساسی که در دیگران ایجاد می‌کنیم، همه عواملی هستند که در قضاوت آنها تأثیر می‌گذارند. موفقیت در برندسازی شخصی در نهایت به کیفیت مهارت‌های اجتماعی فرد، ارتباطات شخصی و تجاری و توانایی او برای به انجام رساندن کارها از طریق این ارتباطات بستگی دارد. با بخش وبلاگ سایت دیاکو همراه باشید.

 

در برندسازی شخصی موثر باید درک کرد برای به دست آوردن اعتماد مشتریان، مشتریان احتمالی، مراکز تأثیر، همکاران یا هر شخص دیگری که به طور مستقیم یا غیر مستقیم بر موفقیت شما تاثیر می‌گذارد، به چه چیزی نیاز دارید. در ابتدا باید علت، نوع کار، شخصی که برای او کار می‌کنید و طرحی را که بر مخاطبان اثر طولانی‌مدت خواهد گذاشت تعریف کرد. باید خودمان را نوعی محصول فرض کنیم و نگرانی در مورد  شخصیت خود را کنار بگذاریم. شاید این کار آسان نباشد، اما وقتی «از سر راه خود کنار می‌رویم» و کاملا به نیازهای مخاطب تمرکز می‌کنیم، توجه کامل آنها را به دست می‌آوریم.

 

"DNA" برند

با تعریف "DNA" برند، برندسازی شخصی خود آغاز کنید. فرض کنید کالا هستید و از افراد بپرسید چرا باید خدمات شما را خریداری کنند. با تبدیل موقتی خود به کالا و بررسی ارزشی که با خود به رابطه ی کاری می‌آورید، می‌توانید به سرعت ارزش خود را به مخاطب مناسب خود منتقل کنید. می‌توانید این کار را به تنهایی انجام دهید، یا بهترین کار این است که از همکار یا مشتریان خود بخواهید در این جلسه‌ی اکتشافی مهم، شما را همراهی کنند. برای تعریف "DNA" برند، موارد زیر را در نظر داشته باشید:

  • جوهره‌ی برند: چه کسی هستید؟! چه می‌کنید؟! چرا این کار را انجام می‌دهید؟!
  • توانایی کاربردی: چیزی که ارائه می‌کنید.
  • تفاوت‌ها: آنچه شما را فوق‌العاده می‌کند.
  • منبع قدرت: ادعاهایی که می‌توانید داشته باشید تا از پیشنهاد فروش خود پشتیبانی کنید.
  • شخصیت برند: همان شخصیت شما است
  • تسلط: ویژگی منحصر به فرد شما در برابر رقبا.
  • عوامل ضروری برند‌سازی: "بایدها"ی هر ارتباط است.
  • موقعیت: باید متفاوت باشید و ارزشی که ادعا کرده‌اید را ارائه کنید.
  • ارزش‌ها: عقایدی که شما را به مشتریان نزدیک‌تر می‌کند.
  • بینش: دانش منحصر به فرد شما از صنعت که به مزیتی برای مشتری تبدیل می‌شود.
  • مزیت کاربردی و یا عاطفی: نیازهای برطرف نشده‌ مشتریان را محقق می‌کنید.

 

بیانیه‌ی برند

این امکان وجود دارد که ایجاد بیانیه‌ی برند شخصی، سخت باشد. برای این کار باید تمام اطلاعاتی که در جلسه‌ی "DNA" به دست آوردید را به تفکر تبدیل کنید. بیانیه‌ی برندتان مانند بیانیه‌ی مأموریت شرکت است. می‌توانید این کار را در سه مرحله انجام دهید:

  1. آرمان و کار حرفه‌ای که برای تحقق این آرمان انجام می‌دهید را تصور کنید. اگر مشاور مالی هستید، آیا دوست دارید اطمینان حاصل کنید که سرمایه‌گذاران از مزایای سرمایه‌گذاری برای آینده‌ی مالی مطمئن، آگاه هستند؟
  2. اهداف حرفه‌ای خود را تعریف کنید. اگر وکیل هستید آیا می‌خواهید مستقل فعالیت کنید و به مشتریان مختلف با نیازهای مختلف خدمات رسانی کنید یا می‌خواهید در زمینه‌ای خاص در یک شرکت فعالیت کنید؟
  3. با شواهد حاکی از تجربه، از بیانیه‌ی برند خود پشتیبانی کنید. اگر معمار هستید، می‌توانید بر کارتان که به شاداب شدن داخل شهر و بهبود جامعه منجر شده است، تمرکز کنید.

 

لزومی ندارد که در یک بار معرفی محصول، که اغلب به ادامه‌ی بیانیه‌ی برندتان تبدیل می‌شود، با اطلاعات خیلی زیاد، مشتریان را بمباران کنید. در صورت امکان، علاقه‌مندی‌های مخاطبتان را ارزیابی کنید و طوری به سؤال آنها که می‌پرسند «شغلتان چیست؟» پاسخ دهید، که منطبق بر نیازهای آنها باشد.

 

ایجاد تجربه با برند

برند چیزی بیشتر از یک هویت است. بعضی از محبوب‌ترین برندها، جامعه‌ی وفاداری بر اساس هویت برند و تجربه‌ای که برای مشتریان ایجاد می‌کنند برای خود به وجود آورده‌اند. اگر برای مخاطبان خود همین کار را کنید، سطح برند شخصی خود را بالا خواهید برد. مثلاً وقتی مشاور تکنولوژی، اهداف مخاطبان را شناسایی کرده و ارزش‌های قابل اندازه‌گیری خود را به طور شفاف بیان می‌کند، کار او فرای تعمیر کامپیوتر‌هاست.

 

 

سایر مطالب وبلاگ دیاکو را نیز مطالعه کنید.

آخرین اخبار
تبلیغات براساس کلیک یا PPC
تبلیغات براساس کلیک یا PPC
گوگل پنالتی چیست!؟
گوگل پنالتی چیست!؟
اهمیت صفحه فرود
اهمیت صفحه فرود
استراتژی مناسب برای فروشگاه اینترنتی
استراتژی مناسب برای فروشگاه اینترنتی
اشتباهات رایج در بازاریابی محتوایی
اشتباهات رایج در بازاریابی محتوایی
کارهای اولیه برای سئو
کارهای اولیه برای سئو
راهکارهای افزایش تعامل با کاربران
راهکارهای افزایش تعامل با کاربران
اطمینان از سازگاری سایت با گوشی
اطمینان از سازگاری سایت با گوشی
یافتن اولین مشتری استارتاپ در شبکه‌های اجتماعی
یافتن اولین مشتری استارتاپ در شبکه‌های اجتماعی
12 روش سئو «بخش 2»
12 روش سئو «بخش 2»
ارسال رایگان چه تاثیری بر میزان فروش دارد؟!
ارسال رایگان چه تاثیری بر میزان فروش دارد؟!
12 روش سئو «بخش 1»
12 روش سئو «بخش 1»
0 view icon 521
اشتراک گذاری:
social link social link social link social link
back to top
بیشتر بخوانید

جزئیات بیشتر

بازاریابی در شبکه‌ها...

جزئیات بیشتر

بازاریابی چریکی چه ک...

جزئیات بیشتر

گوگل ادوردز

جزئیات بیشتر

فروش به زبان ساده – ...