9 نکته برای افزایش نرخ کلیک بنر تبلیغاتی
یکی از مهمترین نیازهای شرکتهای تجاری و مشتریان، آگهی و آگاهی در دنیای کسب و کار امروزی است و شرکتها برای رسیدن به بالا بردن آگاهی مشتریان و در راستای آن بالا بردن فروش محصولات و ایجاد سود بیشتر و ماندگاری در عرصه بازار پُررقابت امروزی از هر ابزاری کمک گرفتهاند که از آن جمله میتوان به تبلیغات اشاره نمود که هر دو هدف آگهی و آگاهی را در پی دارد. با بخش وبلاگ سایت دیاکو همراه باشید.
در گذشته تبلیغات بهصورت سنتی «دهان به دهان، کاغذی، تلویزیون، رادیو و...» صورت میگرفت ولی امروزه به دلیل گسترش جوامع و پیچیده شدن شیوههای کسب وکار، این روش کمرنگ شده و نیاز به ارائه راه حلهای نوین و منطبق با ساختارهای کسبوکار و جوامع امروزی را میطلبد. در پی این تحولات ایجاد وبسایتهای تجاری و بالا بردن کاربران و بازدیدکنندگان این وبسایتها به عنوان هدف تجاری شرکتهای تجاری شده است، بطوریکه کاربران و خریداران این وبسایت جزء سرمایۀ اصلی این شرکتها محسوب میشوند و سعی دارند محصولات و خدمات خود را با نیازهای مشتریان منطبق کنند.
تبلیغات دیجیتالی یا به عبارتی تبلیغات اینترنتی امروزه علم و ابزار این کار را در اختیار هم شرکت و هم مشتریان قرار داده است. از میان تبلیغات اینترنتی میتوان به تبلیغات بنری، متنی، پست الکترونیک و... اشاره نمود که از این میان تبلیغات بصری و دیداری میتواند برای عامه مردم قابل فهم و ملموس باشد.
تبلیغات بنری "Banner Advertising"
بنرهای تبلیغاتی یکی از روشهای رایج تبلیغاتی است که با توجه به کم هزینه بودن برای شرکتها و مراکز تجاری و همچنین صرف هزینه زمانی کمتر برای کاربران بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. اما باید توجه داشت که این نوع از تبلیغات به عوامل مختلفی وابسته است که این عوامل در ادامه اشاره خواهد شد. انواع بنرها در سه دسته جای میگیرند:
- بنرهای ثابت: بنر ثابت به بنری اطلاق میشود که تبلیغ را بصورت یک تصویر و در اندازهای ثابت ارائه میکند.
- بنرهای انیمیشندار: در حقیقت بنرهای ثابتی هستند که از فناوری انیمیشن در طراحی و ساخت آنها استفاده شده است. این نوع از بنرها به دلیل حالت انیمیشندار بودن نرخ کلیلک بالاتری دارند.
- بنرهای تعاملی: این نوع از بنرها به گونهای با کاربران در تعامل هستند و از طریق گزینههایی که برای وارد کردن اطلاعات بر روی آنها گذاشته شده است، اطلاعاتی را از کاربران دریافت میکنند و مطابق اطلاعات وارد شده، تبلیغات نمایش داده میشود. از بنرهای تعاملی بیشتر در خریدها و ثبتنامهای اینترنتی و مواردی از این قبیل استفاده میشود.
اندازه بنرهای تبلیغاتی
بنرهای تبلیغاتی به اندازه خاصی محدود نیستند و سعی کنید که اندازۀ بنر با توجه به اندازۀ سایت باشد. تبلیغات عریض موفقتر از تبلیغات طویل هستند و طبق اطلاعات "Google Adsense" مؤفقترین سایزهای بنر به شرح زیر میباشند:
- 468*60
- 120*240
- 234*60
- 130*140
- 130*200
- 300*250
طراحی ساده بنرهای تبلیغاتی
در دنیای پیچیده امروز کاربران به دنبال سادگی هستند. بنرهای ساده نسبت به بنرهای پیچیده تأثیرگذاری بیشتری دارند. سعی کنید در طراحی بنر با کمترین کلمات جامعترین مفهوم را به کاربر خود ارائه دهید.
نظم بنرهای تبلیغاتی
سعی کنید در طراحی بنر نظم مشخصی داشته باشید، از فونت مناسب استفاده کنید و سعی کنید بین رنگ و فونت تناسب وجود داشته باشد.
رنگ بنرهای تبلیغاتی
رنگها را با توجه به نوع تبلیغ و فرهنگ که بر روی کاربر میگذارد، انتخاب کنید و توجه داشته باشید رنگ اولین چیزی است که در بنر شما دیده میشود.
استفاده از دکمه فراخوان "Call To Action/ CTA"
کاربران را وارد اقدام کنید. طراحی این مرحله باید بعد از طراحی لوگوی شرکت و ارزش پیشنهادی شرکت باشد. این گزینه باید در مرکز بنر تبلیغاتی باشد.
طراحی سازگار با برند خود
سعی کنید که بنر شما معرف شرکت شما و مطابق با برند شرکت طراحی شده باشد.
استفاده از فرمتهای صحیح و رایج
سعی کنید بنرهای شما فرمتهای استاندارد و معمول را داشته باشد «فرمت "GIF"، فرمت "JPG" و فرمت "PNG"». طراحی بنر با استفاده از فلش باعث میشود تا در مرورگرهای پرکاربرد دیده نشود و باعث از دست دادن بسیاری از کاربران خود خواهید شد.
بنر با حجم کم
بنر شما باید از دیگر اطلاعات سایت لود شود پس سعی کنید که کمتر از 150 کیلو بایت داشته باشد.
تبلیغ برجستهتر
هدف از گذاشتن بنر در سایت، ایجاد کانال از طریق آن سایت به سمت سایت شماست. پس سعی کنید بنر شما برجستهتر از بقیه سایت باشد.












