دیاکو
جستجو
مشاوره رایگان:  0910 911 32 19
menu open menu close

اهمیت صفحه فرود

صفحات یکی از روش‌های مهم در بازاریابی اینترنتی است و فلسفه اصلی آن براساس جمع‌آوری اطلاعات مخاطبان بنا شده است. به طور معمول در صفحات فرود نه چیزی می‌فروشیم و نه کار خاصی انجام می‌دهیم و هدف اصلی ما از ایجاد صفحات فرود وب‌سایت، جمع‌آوری اطلاعات کافی از مخاطب وب‌سایت و برقراری ارتباط موثر با او می‌باشد. با بخش وبلاگ سایت دیاکو همراه باشید.

 

تعداد زیادی کاربر وارد سایت می‌شود و از صفحات آن بازدید کرده و بعد از بازدید از سایت، آن را ترک می‌کند وصفحه وب‌سایت را می‌بندد. مطمئنا اگر برند قوی و آشنایی نباشد، قطعا هیچ پل ارتباطی نخواهد بود و فرد ممکن است آن سایت را دیگر پیدا نکند، بنابراین صفحات فرود برای این در سایت‌های حرفه‌ای طراحی می‌شوند که بتوانند ایمیل مخاطبان را به دست بیاورند و بتوانند درآینده با آنها ارتباط داشته باشند. وقتی کاربری وارد سایتی می‌شود، حدود ده تا پانزده ثانیه فرصت دارید که تاثیر خود را بر مخاطب بگذارید و در صورتی که این اتفاق بیفتد کاربر مایل می‌شود در سایت بماند و صفحات بیشتری را مطالعه کند و اگر غیر این باشد بلافاصله سایت را ترک می‌کند. تصور کنید اگر ما نتوانیم ایمیل این مخاطبان را جمع‌آوری بکنیم ضرر بزرگی کردیم. یکی از ابزارهایی که مخاطبان را تبدیل به مشتری کرده است، همین ایمیل‌های معتبری است که قبلا از آنها در صفحات فرود جمع‌آوری کرده‌ایم.

 

صفحه فرود

یک صفحه ساده است که در آن یک پیشنهاد به مخاطب داده می‌‍شود و در ازای آن ایمیل مخاطب را دریافت می‌کنیم. مطالب گسترده‌ای در رابطه با صفحات فرود در دنیا وجود دارد مانند رنگ، چیدمان، ظاهر متن‌ها و عکس‌هایی که نشان داده می‌شود و مثلا اینکه آیا نظریات مشتریان به کاربر نشان داده بشود و یا خیر؟ عموما صفحات فرود به قصد جذب مشخصات ایمیل مخاطب ایجاد می‌شود اما در خیلی از وب‌سایت‌ها عموما صفحات فرود را بر دو دسته ذکر کرده‌اند:

صفحات فرودی که هدف آنها وارد کردن یک مخاطب به صفحه دیگری است و این مهم بواسطه یک کلیک تحقق می‌یابد. به همین دلیل به آنها صفحات فرود "Click Through" می‌گویند.

صفحات فرود دیگری هم وجود دارند که به منظور افزایش مخاطب بالقوه طراحی می‌شوند و معمولا یک فرم به همراه خود دارند. در زبان انگلیسی هم به این صفحات، صفحات فرود مختص به "Lead Generation" می‌گویند.

 

در حالت اول مخاطب  وارد صفحه دیگری شود. بر اساس روند فروش در فروشگاه‌های اینترنتی، این صفحات می‌توانند برای معرفی یک محصول و یا قانع‌سازی مخاطب مورد استفاده قرار گیرند که آنها را در نهایت به مرحله تصمیم‌گیری نزدیک‌تر می‌کنند. معمولا در مرحله بعد از معرفی محصول و یا قانع کردن مخاطب و کلیک کردن روی دکمه فراخوان "Call-to-Action Button"، یعنی کاربر وادار می‌شود خیلی زود تصمیم بگیرد و عملی را انجام دهد. این عمل مطابق با خواسته‌های مدیر آن وب‌سایت در نظر گرفته شده است. مثلا مسقیم خریدی را انجام دهد یا ثبت‌نام در سایت را به همراه داشته باشد. این صفحات چون اطلاعات زیادی به مخاطب نشان می‌دهند معمولا بیشتر به خرید منجر می‌شود.

حالت بعدی برای دریافت اطلاعات بازدیدکنندگان مورد استفاده قرار می‌گیرند. معمولا این اطلاعات به منظور ایجاد موقعیت فروش بالقوه دریافت می‌شوند و شامل نام و نام‌خانوادگی کاربر، ایمیل، شهر سکونت و غیره هستند. چنین صفحات فرودی دارای یک فرم هستند که نسبت به هدف صفحه فرود و همچنین نوع کسب‌وکار آگهی‌دهنده، تغییر می‌کنند. اما در نظر داشته باشید این فرم‌ها نباید طولانی باشد و باعث شود مخاطب از ادامه پرکردن فیلد‌های آن فرم منصرف شود.

 

 

ایمیل هر مخاطبی برای شما ارزشمند نیست و ایمیلی مهم و دارای ارزش است که محتوا و فعالیت شما برایش دارای اهمیت باشد. مثلا اگر مطلبی در حوزه معماری داخلی قرار می‌دهید و می‌خواهید مخاطب هدف را نشانه بگیرید، نباید فردی که از روی کنجکاوری می‌خواهد آن مطلب را مطالعه کند، ایمیلش را وارد کند و در این صفحات در واقع شما مخاطبان هدفتان را ازخاطبان عمومی دستچین می‌کنید و نوعی غربالگری انجام می‌دهید.

 

باید مخاطب هدفمان را تفکیک کنیم و فهرستی از علاقه مندان خود ایجاد کنیم. مانند رهبران بزرگ که پیروان خود را ابتدا پیدا می‌کنند و رسالت خود را توسط آنها ترویج می‌دهند.ما  می‌دانیم کاری که با کیفیت باشد توسط مشتری بدون نیاز به هیچ تبلیغی ترویج داده می‌شود. اول بازار هدف را مشخص کنید و مشتری مداری کنید و بدانید مشتری شما پادشاه است و با کیفیت مطلوب خدمات و محصولات، هزینه‌های تبلیغات را کاهش دهید.

 

اجزای یک صفحه فرود عمدتا به شرح زیر است:

  • تیتر اصلی
  • تیتر جانبی
  • محتوای توضیحی
  • مواردی که سبب افزایش اطمینان می‌شوند (نمادها، استانداردها و...)
  • آوردن یک دکمه فراخوان "Call-to-Action" قدرتمند
  • نوشته مناسبی برای دکمه فراخوان
  • کمتر از لینک‌ها استفاده کنید
  • از عکس‌ها و ویدئوها استفاده کنید

 

 

سایر مطالب مرتبط با وب‌سایت تخصصی، وب‌سایت فروشگاهی، وب‌سایت گردشگری، سئو و تولید محتوا و نرم‌افزارهای اختصاصی را در وبلاگ و سایت دیاکو مطالعه کنید.

آخرین اخبار
تبلیغات براساس کلیک یا PPC
تبلیغات براساس کلیک یا PPC
گوگل پنالتی چیست!؟
گوگل پنالتی چیست!؟
اهمیت صفحه فرود
اهمیت صفحه فرود
استراتژی مناسب برای فروشگاه اینترنتی
استراتژی مناسب برای فروشگاه اینترنتی
اشتباهات رایج در بازاریابی محتوایی
اشتباهات رایج در بازاریابی محتوایی
کارهای اولیه برای سئو
کارهای اولیه برای سئو
راهکارهای افزایش تعامل با کاربران
راهکارهای افزایش تعامل با کاربران
اطمینان از سازگاری سایت با گوشی
اطمینان از سازگاری سایت با گوشی
یافتن اولین مشتری استارتاپ در شبکه‌های اجتماعی
یافتن اولین مشتری استارتاپ در شبکه‌های اجتماعی
12 روش سئو «بخش 2»
12 روش سئو «بخش 2»
ارسال رایگان چه تاثیری بر میزان فروش دارد؟!
ارسال رایگان چه تاثیری بر میزان فروش دارد؟!
12 روش سئو «بخش 1»
12 روش سئو «بخش 1»
0 view icon 1,225
اشتراک گذاری:
social link social link social link social link
back to top
بیشتر بخوانید

جزئیات بیشتر

تاثیر سایت بر فروش

جزئیات بیشتر

12 روش سئو «بخش 1»

جزئیات بیشتر

12 روش سئو «بخش 2»

جزئیات بیشتر

فروش به زبان ساده – ...